Άρθρα  π - Astrology

(Για περισσότερες πληροφορίες και άρθρα κάνετε κλικ ΕΔΩ…)

 

 

 

---

 

Παραλλαγή Β«ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ»

 

Θα δούμε τώρα συνοπτικά το ίδιο σενάριο (ιός, πανδημίες κλπ), αλλά από μια διαφορετική οπτική γωνία. Από την μεριά της επικρατούσας κοινής γνώμης.

 

2020

 

Στις αρχές του έτους εμφανίζεται ένας καινούργιος ιός. Στην αρχή η ανθρωπότητα δεν ανησύχησε (νέοι ιοί εμφανίζονται κάθε χρόνο). Όμως γρήγορα φάνηκε ότι ο ιός αυτός ήταν πολύ πιο μεταδοτικός από τους άλλους κι έτσι άρχισε να εξαπλώνεται γρήγορα (ενεργοποίηση του αντίθετου πόλου του Ποσειδώνα στους Ιχθείς = Παρθένος). Στην αρχή επίσης δεν φάνηκε να είναι τόσο θανατηφόρος (μόνο οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες αντιμετώπιζαν κίνδυνο), αλλά μετά άρχισαν να αρρωσταίνουν βαριά ή να πεθαίνουν ακόμα και νέοι άνθρωποι. Έτσι όλοι άρχισαν σταδιακά να ανησυχούν και να φοβούνται (πρώτα για τους δικούς τους ηλικιωμένους ανθρώπους και αργότερα και για τους ίδιους) (Πλούτωνας Δίας Κρόνος στον Αιγόκερω - - - και Κρόνος συζυγία με Πλούτωνα). Επειδή οι άνθρωποι ταξιδεύουν συχνά (παγκοσμιοποίηση, δεν εκτιμάμε τις ομορφιές του τόπου μας κλπ), σύντομα ο ιός άρχισε να ξεφεύγει και να μεταδίδεται παντού (από χώρα σε χώρα) (Δεσμοί της Σελήνης σε Τοξότη / Διδύμους). Έτσι πολύ σύντομα (= σε εύλογο χρονικό διάστημα) μετατράπηκε σύμφωνα με τις επίσημες πηγές σε πανδημία. Ήταν πια ένα θέμα που είχε ξεφύγει από τα στενά όρια ενός τοπικού φαινομένου και άρχισε να απασχολεί ολόκληρο τον πλανήτη και όλη την ανθρωπότητα. Ήταν ένας αόρατος και ύπουλος εχθρός (Πλούτωνας / Σκορπιός), που δεν γνώριζε σύνορα - κι έπρεπε όλοι μαζί να βάλουμε τα δυνατά μας και να τον αντιμετωπίσουμε (Κρόνος στον Αιγόκερω - - - και Δίας συζυγία με Πλούτωνα).

 

Πράγματι, οι κυβερνήσεις των περισσότερων κρατών έδρασαν αρκετά γρήγορα σε συνεργασία με τους ειδικούς επιστήμονες – λοιμωξιολόγους κλπ, με σκοπό να ελέγξουν ή να περιορίσουν την πανδημία και να προστατέψουν τους πολίτες τους. Σε αρκετές περιπτώσεις ελήφθησαν προληπτικά αρκετά σκληρά μέτρα, τα οποία περιόριζαν μεν τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των ανθρώπων (Χείρωνας στον Κριό - - - και Κρόνος στον Υδροχόο), αλλά ήταν απαραίτητα και αναγκαία για να ανακοπεί η ξέφρενη μεταδοτικότητα και η θνησιμότητα του ιού. Μερικές φορές είναι αλήθεια ότι το παράκαναν (τα μέτρα ίσως ήταν περισσότερο αυστηρά και πιο πολλά απ’ αυτά που μπορεί να χρειάζονταν, έκαναν λάθη στους χειρισμούς και τους υπολογισμούς τους κλπ) (Πλούτωνας Κρόνος στον Αιγόκερω), αλλά ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπιζαν κάτι τέτοιο σε παγκόσμια κλίμακα και ήταν φυσικό (μέσα στον φόβο και τον πανικό που επικρατούσε) να γίνουν και κάποια «λάθη» ή βιαστικές κινήσεις (Κρόνος Δίας συζυγία με Πλούτωνα). Το ίδιο συνέβη και με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που πολλές φορές «φουσκώνουν» λίγο τα πράγματα και τα παρουσιάζουν «τραγικά» - αλλά αυτό έτσι κι αλλιώς γινόταν πάντα. Εκτός από κάποιες μεμονωμένες εξαιρέσεις, σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι δημοσιογράφοι, κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί κλπ στάθηκαν στο ύψος τους και κάλυψαν τα γεγονότα χωρίς προκαταλήψεις και υπερβολές, παρουσιάζοντας όλα τα καινούργια επίσημα στοιχεία, καλώντας έγκριτους και καταξιωμένους επιστήμονες να μιλήσουν και να εξηγήσουν στο ευρύ κοινό το τι γίνεται κλπ κλπ (Δεσμοί της Σελήνης σε Τοξότη / Διδύμους).

 

 

Η πανδημία επηρέασε και είχε επιπτώσεις σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας (εργασία, οικονομία, κοινωνικές σχέσεις, εκπαίδευση, πολιτισμός κλπ). Οι άνθρωποι στην αρχή είδαν με δυσαρέσκεια την μείωση της ελευθερίας τους και την προσωρινή στέρηση κάποιων δικαιωμάτων τους (εγκλεισμός στο σπίτι, περιορισμός στις κινήσεις και τις κοινωνικές επαφές τους, οικονομικά προβλήματα κλπ) (ενεργοποίηση του απέναντι πόλου του Αιγόκερω = Καρκίνος - - - Ουρανός στον Ταύρο - - - Κρόνος Δίας συζυγία με Πλούτωνα - - - και Κρόνος στον Υδροχόο), αλλά σύντομα αναγνώρισαν την αναγκαιότητα αυτών των μέτρων (για να μείνουμε όλοι ασφαλείς και να διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία) (Ουρανός στον Ταύρο  - - - και ενεργοποίηση του απέναντι πόλου των Ιχθύων = Παρθένος), οπότε σκεπτόμενοι ώριμα και υπεύθυνα (Κρόνος στον Αιγόκερω), αποφάσισαν να συμμορφωθούν και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των ειδικών.

 

Δυστυχώς υπήρξαν και διάφοροι (ευτυχώς ήταν μια μειονότητα), οι οποίοι υποστήριζαν κάποιες θεωρίες συνωμοσίας και διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις με σκοπό να προβάλουν απλώς τον εαυτό τους (ενεργοποίηση του απέναντι πόλου του Υδροχόου = Λέοντας) και να αποπροσανατολίσουν τους συνανθρώπους τους (ο ιός δεν είναι τόσο επικίνδυνος, οι κυβερνήσεις προσπαθούν να μας ελέγξουν κλπ κλπ), αλλά ευτυχώς πολύ σύντομα αποδείχθηκε η απάτη και η ψευδής παραποίηση των πραγματικών στοιχείων (επιστημονικές έρευνες, στατιστικά στοιχεία κλπ) τα οποία εσκεμμένως αλλοίωναν για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους κι έτσι – από ένα σημείο και μετά – κανένας δεν τους έδινε σημασία, ούτε τους έπαιρνε σοβαρά υπόψη του (Ποσειδώνας στους Ιχθείς τετράγωνο με Δεσμούς σε Τοξότη / Διδύμους).

 

 

 

 

Αντίθετα οι επιστήμονες επέδρασαν καταλυτικά κι έκαναν ότι μπορούσαν για την σωστή αντιμετώπιση της πανδημίας (Κρόνος στον Υδροχόο). Ιδιαίτερα οι γιατροί – όπως και το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό -  με αυτοθυσία εργάστηκαν στην πρώτη γραμμή, σώζοντας ζωές και κάνοντας ότι ήταν δυνατό για να αντιμετωπίσουν αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες (Ποσειδώνας στους Ιχθείς).  Οι ειδικοί επιστήμονες ενημέρωναν με συνέπεια τον κόσμο για τους κινδύνους, την πορεία – αλλά και τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας. Αλλά και οι ερευνητές και οι κατασκευαστές εμβολίων κατέβαλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια και συνεργάστηκαν άψογα -  κι έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ιατρικής, κατάφεραν να παρασκευάσουν τα πρώτα εμβόλια κατά του νέου ιού, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η σωτηρία της ανθρωπότητας ήταν πλέον ένα βήμα πιο κοντά (Δίας Κρόνος στον Υδροχόο - - - Δίας σε συζυγία με Κρόνο - - - και Ποσειδώνας στους Ιχθείς).

 

2021

 

Από τις αρχές του χρόνου το σχέδιο «Ελευθερία» (= εμβολιασμός του μεγαλύτερου μέρους ή και όλου του πληθυσμού) τέθηκε σε εφαρμογή (Δίας Κρόνος στον Υδροχόο - - - και Δίας σε συζυγία με Κρόνο). Τα εμβόλια είχαν περάσει από κάθε έλεγχο ασφάλειας (Ταύρος / Σκορπιός), πήραν έγκριση από τους πιο αξιόλογους διεθνείς οργανισμούς και όλα λειτούργησαν άψογα. Οι άνθρωποι – ακόμα κι αυτοί που στην αρχή ήταν λίγο διστακτικοί – τελικά κατάλαβαν ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος που μας είχε δώσει μέχρι στιγμής η επιστήμη για να μειώσουμε και στο τέλος να νικήσουμε τον ιό (Δεσμοί της Σελήνης σε Τοξότη / Διδύμους - - - και Δίας Κρόνος στον Υδροχόο). Έτσι - παρόλο που οι γνωστοί και ανεύθυνοι συνωμοσιολόγοι και αρνητές των εμβολίων προσπάθησαν πάλι να διαδώσουν ψευδείς ειδήσεις (ότι τα εμβόλια τάχα ήταν επικίνδυνα, ότι είχαν παρενέργειες ή ότι θα μας τροποποιούσαν γενετικά !!) (Ποσειδώνας στους Ιχθείς τετράγωνο με Δεσμούς σε Τοξότη / Διδύμους - - - και Δίας Κρόνος τετράγωνο με Ουρανό) ευτυχώς οι περισσότεροι φέρθηκαν ώριμα και υπεύθυνα (Κρόνος – Αιγόκερως) κι έτσι «σήκωσαν τα μανίκια» (Ποσειδώνας στους Ιχθείς) κι έκαναν αυτό που τους αναλογούσε, «για να ελευθερωθούμε» (Δίας στον Υδροχόο), «να μείνουμε ασφαλείς» (Ουρανός στον Ταύρο)  και «να πάρουμε τις ζωές μας πίσω» (Χείρωνας στον Κριό - - - Κρόνος στον Υδροχόο - - - και Δίας σε συζυγία με Κρόνο). Δηλαδή έκαναν το εμβόλιο.

 

Η διαδικασία κύλησε ομαλά, οι παρενέργειες ήταν ελάχιστες έως μηδαμινές (πάντα υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που εμφανίζει κάποιες μικρές παρενέργειες από τα εμβόλια – αλλά αυτό είναι κάτι το συνηθισμένο και αναμενόμενο) – κι έτσι σύντομα άρχισε να εμβολιάζεται σταδιακά το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Ευτυχώς η επιστήμη υπερίσχυσε για άλλη μια φορά έναντι της παραπληροφόρησης και της διασποράς των ψευδών ειδήσεων και επικράτησε η κοινή λογική (Δεσμοί της Σελήνης σε Τοξότη / Διδύμους). Ο ιός σταδιακά άρχισε να υποχωρεί, αλλά ο κίνδυνος δεν είχε ξεπεραστεί τελείως, έτσι κάποια μέτρα ασφάλειας παρέμειναν σε ισχύ για λίγο ακόμα (Πλούτωνας στον Αιγόκερω). Σ’ αυτό συνέτεινε και η πεισματική στάση ορισμένων που – παρ' όλες τις συστάσεις – αρνήθηκαν να συμμορφωθούν και επέμεναν να μην θέλουν να εμβολιαστούν, θέτοντας μ’ αυτήν την ανεύθυνη στάση τους σε κίνδυνο τους συνανθρώπους τους (Δίας Κρόνος τετράγωνο με Ουρανό).

 

Όμως τελικά αυτή η περίοδος θα μείνει στην Ιστορία, γιατί ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που όλη σχεδόν η ανθρωπότητα ενώθηκε μπροστά στον τεράστιο κίνδυνο που αντιμετώπιζε - και που σύσσωμες οι κυβερνήσεις, οι επιστήμονες κι ο λαός δούλεψαν μαζί σαν μια γροθιά, με αλληλεγγύη, ενσυναίσθηση και σοβαρότητα για να ελευθερωθούν και να ζήσουν χωρίς μίση και πάθη σ’ έναν καλύτερο κόσμο γεμάτο τεχνολογικά επιτεύγματα, λιγότερες διαφημίσεις, συναδελφική συμπαράσταση, αδελφοσύνη, αγάπη και ειρήνη (Δίας Κρόνος στον Υδροχόο - - - Δίας σε συζυγία με Κρόνο - - - και Ποσειδώνας στους Ιχθείς). Και έζησαν αυτοί καλά και ‘μεις καλύτερα…

 

 

Η συνέχεια της ερμηνείας

 

Τώρα παρατηρούμε ότι οι παραπάνω παραλλαγές του ίδιου σεναρίου είναι και οι δύο κατά βάση «αρνητικές» (απειλές, φόβοι, στερήσεις, πανδημίες κλπ), πράγμα αναμενόμενο γιατί ξεκινήσαμε με τα ακραία (= αρνητικά) χαρακτηριστικά των συμβόλων. Μπορεί να είναι αληθινές ή να περιέχουν κάποια ψήγματα αλήθειας, όπως επίσης η αλήθεια μπορεί να είναι κάπου στην μέση. Για παράδειγμα μπορεί να μην ήταν τελείως οργανωμένο και προμελετημένο το σχέδιο ελέγχου της ανθρωπότητας (συνωμοσιολογική παραλλαγή), αλλά να υπήρχε στην πορεία κατάχρηση εξουσίας ή προσπάθεια εκφοβισμού για διάφορους άλλους λόγους. Οι επιστήμονες μπορεί να μην ήταν κατευθυνόμενοι και να δούλεψαν πραγματικά σκληρά και υπεύθυνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας (επιστημονική παραλλαγή), αλλά να υπερέβαλαν και να ξέφυγαν κάποια στιγμή υποστηρίζοντας εφιαλτικά σενάρια (πάλι για διάφορους άλλους λόγους). ‘Η για να μην χάσουν την δουλειά τους ή να μην γίνουν αποδιοπομπαίοι τράγοι στην υπόλοιπη επιστημονική κοινότητα (πράγμα κατανοητό - άνθρωποι είναι κι αυτοί) να «αναγκάστηκαν» να κάνουν κάπως τα στραβά μάτια, παρόλο ότι ίσως διαφωνούσαν σε κάποια σημεία…

 

 

 

 

Όπως και να’ χει, για να «γειώσουμε» κάπως περισσότερο τις ερμηνείες και να βγάλουμε και κάποια πιο θετικά μηνύματα από αυτές, μπορούμε στη συνέχεια να λάβουμε υπόψη μας και τα πιο ισορροπημένα = θετικά χαρακτηριστικά των συμβόλων. Έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν είναι πλήρως «αρνητικό» ή πλήρως «θετικό», ανεξάρτητα αν οι συνδυασμοί είναι πιο «δύσκολοι» (αντιθέσεις, τετράγωνα κλπ) ή πιο «εύκολοι» (τρίγωνα, εξάγωνα κλπ). Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ένα «ναι μεν, αλλά…», όπου αν τα μεν είναι γεμάτα αρνητικότητα, τα αλλά θα είναι το τι χρήσιμο και θετικό ισχύει συγχρόνως – ενώ αν τα μεν είναι προς το «θετικό», τα αλλά είναι ότι συγχρόνως θα υπάρχουν κι αυτές οι συνέπειες ή αυτά τα αρνητικά κλπ κλπ. Έτσι από τις ακραίες (αρνητικές ή θετικές) ερμηνείες και τη μυθοπλασία, προχωράμε στο γιατί έγιναν όλα αυτά (τι νόημα βγάζουν) και το τι καλούμαστε να κάνουμε για να επιφέρουμε την ισορροπία ή την σύγκλιση των δύο πόλων. Το ζήτημα είναι πως μ’ αυτήν την προσέγγιση (από τα ακραία στα πιο ισορροπημένα χαρακτηριστικά κι από την μυθοπλασία στην εύρεση κάποιου νοήματος), προκύπτουν κάποια προβλήματα – τα οποία θα δούμε ευθύς αμέσως…

 

 

Τα μειονεκτήματα αυτής της μεθόδου

 

Το πρώτο πρόβλημα είναι πως εκτός από την αρνητικότητα που υπάρχει - και οι δύο παραλλαγές που αναφέραμε είναι υποκειμενικές και κάπως «φορτισμένες». Με τα ίδια σύμβολα και τους ίδιους συνδυασμούς συμβόλων, καταλήξαμε σε δύο διαφορετικές εκδοχές του ίδιου σεναρίου, ανάλογα με το ποια είναι η οπτική μας γωνία και η προσωπική μας άποψη. Μην ξεχνάμε επίσης ότι ανάλογα με το εξελικτικό μας στάδιο και τον βαθμό συνειδητότητας μας, ερμηνεύουμε διαφορετικά τα σύμβολα και αντιλαμβανόμαστε ή αντιμετωπίζουμε με άλλον τρόπο το ότι μας συμβαίνει. Για παράδειγμα οι περισσότεροι άνθρωποι του μέσου όρου ακολουθούν και δέχονται την επιστημονική παραλλαγή, οι περισσότεροι των πρώτων σταδίων της εξατομίκευσης (και κυρίως του 2ου σταδίου) πιστεύουν την συνωμοσιολογική παραλλαγή, ενώ αυτοί του 3ου  σταδίου της εξατομίκευσης όπως και της πνευματικότητας, μπορεί να δέχονται κάποια από τις δύο ή μια μέση περίπτωση (ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση), χωρίς όμως να φανατίζονται και να ταυτίζονται απόλυτα με καμία από τις δύο παραλλαγές.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τα τρία εξελικτικά στάδια και τον βαθμό συνειδητότητας στον γενέθλιο χάρτη, μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ και εδώ

 

 

Το δεύτερο και το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι ότι προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια συγκεκριμένη ιστορία – σενάριο, συνδυάζοντας τις ερμηνείες των συμβόλων. Τώρα, το κείμενο αυτό γράφτηκε στο τέλος του 2020, οπότε τα περισσότερα γεγονότα ήδη είχαν γίνει – κι έτσι απλά διαλέξαμε από τις πολλές ερμηνείες των συμβόλων αυτές που ταίριαζαν πιο πολύ σ’ αυτά που έγιναν και φτιάξαμε αυτό το σενάριο ενώ ήδη ξέραμε τα γεγονότα που είχαν συμβεί. Είναι πολύ πιο εύκολο να εξηγήσεις το γιατί έχει γίνει κάτι ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ (ναι είναι «φως φανάρι» ότι αυτό κι εκείνο έγινε γιατί υπήρχε αυτή κι εκείνη η διέλευση), αλλά αρκετά «δύσκολο» έως «απίθανο» το να προβλέψεις και να πετύχεις να βρεις το τι ακριβώς θα συμβεί στο μέλλον (όταν κάτι δεν έχει γίνει ακόμα). Αν το κείμενο αυτό είχε γραφτεί πριν συμβούν τα γεγονότα, σίγουρα θα είχαμε βρει κάποια απ’ αυτά που αναφέραμε (πχ κάποιο παγκόσμιο οδυνηρό γεγονός που θα μας απασχολήσει, κατάχρηση εξουσίας και προσπάθεια ελέγχου, διάδοση ψευδών ειδήσεων και παραπληροφόρηση κλπ), αλλά δεν θα μπορούσαμε με σιγουριά να βγάλουμε (= να «προβλέψουμε») αυτό το συγκεκριμένο σενάριο έτσι όπως ακριβώς έγινε (ιός, πανδημία κλπ κλπ). Τα σύμβολα είναι πολυδιάστατα – έχουν πολλές ερμηνείες και προκύπτουν απ’ αυτά άπειρες πιθανές ιστορίες / σενάρια, οπότε είναι κάπως παρακινδυνευμένο και χάσιμο χρόνου το να προσπαθούμε να βρούμε τι είναι αυτό που θα υλοποιηθεί τελικά.

 

 

Γι αυτό στην π – Astrology δεν θεωρούμε και τόσο καλή ιδέα το να προσπαθεί κάποιος να «προβλέψει» ή καλύτερα να «μαντέψει» τον συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα γεγονότα. Θα καταλήξει αργά ή γρήγορα σε υποθετικά και υποκειμενικά σενάρια – μυθοπλασίες οι οποίες το πιο πιθανό είναι να μην πραγματοποιηθούν με τον συγκεκριμένο τρόπο που είχαμε σκεφτεί.

 

Δυστυχώς ο ρόλος της Αστρολογίας στα μάτια του περισσότερου κόσμου είναι ακριβώς αυτός: θεωρούν ότι είναι ένα είδος «μαντικού» συστήματος το οποίο προβλέπει το τι θα γίνει στο μέλλον (είτε πρόκειται για την ζωή κάποιου, είτε για τα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν σε παγκόσμια κλίμακα). Οι περισσότεροι Αστρολόγοι δε - ενισχύουν αυτήν την πεποίθηση. Προσπαθούν να προβλέψουν το τι θα γίνει – κι αν κάνουν λάθος τότε ισχυρίζονται ότι «το είχα πει περίπου έτσι, αλλά με άλλα λόγια» - ενώ αν «πέσουν μέσα» κι αυτό που προέβλεψαν τελικά επαληθευτεί, τότε διατυμπανίζουν παντού την «επιτυχία» τους – τονώνοντας απλώς τον εγωισμό τους και ενισχύοντας την δημόσια εικόνα τους. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς που ασχολούνται συστηματικά με τις προβλέψεις και το τι θα γίνει στο μέλλον, είναι κυρίως εγκεφαλικοί ή ελεγκτικοί τύποι, οι οποίοι απλώς φορτώνουν περισσότερο ένα ήδη παραφορτωμένο μυαλό, σε μια προσπάθεια να ελέγξουν τα πράγματα και αποφεύγοντας έτσι να βιώσουν το τι συμβαίνει στο τώρα. Βέβαια ο κόσμος πάντα θα θέλει να ακούει διάφορες πικάντικες, δακρύβρεχτες, ή ευτυχισμένες και χαρούμενες ιστορίες  – αλλά γι αυτό υπάρχουν τα σίριαλ στην τηλεόραση, όπως και η πραγματική ζωή. Τα σενάρια που μας «βγάζει» τελικά το Σύμπαν και η φυσική ροή των πραγμάτων, είναι αρκετά πιο πρωτότυπα, ανατρεπτικά, απρόβλεπτα ή ευφάνταστα – και δεν συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο μ’ αυτά που βγάζουμε εμείς, προσπαθώντας να το παίξουμε μικροί «Θεοί» οι οποίοι ισχυρίζονται με στόμφο ότι γνωρίζουν ή έχουν «ανακαλύψει» το τι θα γίνει εκ των προτέρων. Ο ρόλος της Αστρολογίας ήταν και θα είναι για πάντα ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ. Μας βοηθάει να βρούμε τις διάφορες ανισορροπίες μέσα μας και γύρω μας και να δούμε στη συνέχεια το τι μπορούμε να κάνουμε μ’ αυτές.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους, η μέθοδος που ακολουθήσαμε ως τώρα (όπως αναφέραμε και στην αρχή) δεν είναι και η καλύτερη και δεν ενδείκνυται ούτε για την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη, ούτε για την προσπάθεια του να βρούμε το πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα.

 

 

 

Συνεχίζεται στην επόμενη σελίδα:  Η μέθοδος της π - Astrology

 

 

 

 

Σελίδες        1         2         3          4

 

Επιστροφή στην αρχική σελίδα της π - Astrology

 

---

 

 

Μαθήματα  π - Astrology ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ

(ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ Ή ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ)Ή ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ.

 

Δείτε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τα μαθήματα  ΕΔΩ , ή ένα ΔΕΙΓΜΑ των μαθημάτων  ΕΔΩ…

 

 

© Copyright 2021 - 3102  Γιάννης Καλοκύρης  - Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας.