Μαθήματα  π - Astrology

 

---

 

 

 

 

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται η  π Astrology,

σε μια σειρά 50 μαθημάτων τεσσάρων κύκλων – επιπέδων.

 

 

Τα μαθήματα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως (με αλληλογραφία  - μέσω δικτύου) ή μέσω μιας ομάδας μελέτης (από κοντά / δια ζώσης - αν μένετε στην Αθήνα, ή μέσω Skype ή Zoom αν μένετε στην επαρχία – ή αν μένετε στην Αθήνα και προτιμάτε τα διαδικτυακά μαθήματα).

 

 

Παρακολουθώντας κάποιος αυτά τα μαθήματα θα είναι σε θέση:

 

Α) Να αναλύσει – ερμηνεύσει οποιοδήποτε ωροσκόπιο με τη μέθοδο της π - Astrology.

Β) Θα βρει απαντήσεις σ’ όλα αυτά που τον απασχολούν και θα αυξήσει την συνειδητότητά του.

Γ) Θα έρθει σταδιακά σε επαφή με όλα του τα «κομμάτια» και τον πραγματικό του Εαυτό.

Δ) Θα «ανακαλύψει» την ισορροπία, την αρμονία και την γαλήνη που υπάρχουν μέσα στο κάθε τι στο Σύμπαν.

 

 

Η σειρά των μαθημάτων δεν είναι απλά και μόνο ένα (ακόμα) πρόγραμμα εκμάθησης Αστρολογίας. Είναι συγχρόνως κι ένα πρόγραμμα ενθύμησης, ενεργειακής εξισορρόπησης και αποδοχής όλων μας των «κομματιών» και επαφής με τον Αληθινό μας Εαυτό.

 

 

 

 Α  Μαθήματα εξ αποστάσεως (με αλληλογραφία – μέσω δικτύου)

 

       ΣΕ 4 ΚΥΚΛΟΥΣ – ΕΠΙΠΕΔΑ

 

 

 

Το πρόγραμμα – μέθοδος εκμάθησης περιλαμβάνει 4 κύκλους – επίπεδα μαθημάτων, τα οποία αναπτύσσονται διεξοδικά σε 4 βιβλία των 420 περίπου σελίδων το καθένα (ένα για κάθε κύκλο). Τα βιβλία αποστέλλονται μέσω ταχυδρομείουcourier) στη διεύθυνσή σας – ή μέσω προσωπικού ραντεβού / συνάντησης  - αν μένετε στην Αθήνα και το επιθυμείτε.

 

 

*    Τρόπος διεξαγωγής – κόστος

 

Το κάθε μάθημα περιέχει  την αντίστοιχη θεωρία διατυπωμένη απλά και με σαφήνεια, αναλυτικά παραδείγματα και πρότυπα απαντήσεων που μας βοηθούν να εμπεδώσουμε και να εφαρμόσουμε στην πράξη τα όσα μάθαμε στην θεωρία, καθώς και  ασκήσεις / ερωτήσεις – χωρισμένες σε 3 επίπεδα «δυσκολίας». Για τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων, το τι να περιμένει κανείς κατά την εκμάθηση της μεθόδου, καθώς και για το κόστος των μαθημάτων, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

 

*    Περιεχόμενα των 4 κύκλων

 

Περισσότερες πληροφορίες για το τι μαθαίνουμε σε κάθε κύκλο, καθώς και τα περιεχόμενα των μαθημάτων των τεσσάρων κύκλων – επιπέδων θα βρείτε ΕΔΩ

 

 

*    Δείγματα – προεπισκόπηση

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση  από τα βιβλία του 1ου και του 2ου κύκλου των μαθημάτων («Ο ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ» και «Ο ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»). Για να δείτε την προεπισκόπηση κάνετε κλικ πάνω στο εξώφυλλο του κάθε βιβλίου…

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ 4 ΚΥΚΛΩΝ - ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ π - ASTROLOGY ΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΒΙΒΛΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.

 

 

                                                              

 

 

 

 Β   Ομάδες μελέτης / ένας άλλος τρόπος εκμάθησης

 

    

 

 

 

 

Ένας άλλος τρόπος εκμάθησης - είτε μένετε στην Αθήνα είτε στην επαρχία - είναι μέσω μιας ομάδας μελέτης.

 

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς λειτουργούν οι ομάδες μελέτης,  εδώ

 

 

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

 

Τα μαθήματα απευθύνονται αρχικά σ’ όλους αυτούς που θέλουν να μάθουν το «γιατί» είναι εδώ, γιατί έλκουν αυτά που έλκουν, τι «πρέπει» να κάνουν για να «βρουν» την ισορροπία και την γαλήνη στη ζωή τους (περιγραφή του περιφερειακού «εαυτού» και «δυνατότητες εξέλιξης») – αλλά κυρίως σ’ αυτούς που θέλουν να κατανοήσουν το ποιοι είναι πραγματικά και να βοηθήσουν κι άλλους ανθρώπους στην πορεία να τα «δουν» όλα αυτά, χωρίς να εμπλακούν σε ατέλειωτες αναλύσεις και άσκοπες περιγραφές του περιφερειακού «εαυτού», ή σε στατικές ερμηνείες εν είδη προβλέψεων («είσαι αυτό – θα σου συμβεί εκείνο» κλπ)  - φορτισμένες λόγω των ταυτίσεων / απωθήσεών μας και «χωρισμένες» σε κατηγορίες («καλές» ή «κακές»).

 

Απευθύνονται επίσης σε ψυχολόγους ή θεραπευτές που θέλουν να έχουν ένα επιπλέον σύντομο – αλλά και ακριβές – διαγνωστικό εργαλείο, το οποίο θα τους βοηθήσει  - παράλληλα μ’ αυτό που κάνουν – στο θεραπευτικό τους έργο.

 

Είστε αρχάριος ή προχωρημένος στην Αστρολογία; Ποιο επίπεδο γνώσεων χρειάζεται για να παρακολουθήσει κάποιος τα μαθήματα; Δείτε περισσότερα γι αυτά τα θέματα εδώ

 

Πληροφορίες

 

 

Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα μέσω δικτύου ή  να συμμετάσχετε σε μια ομάδα μελέτης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail :

 

Γιάννης Καλοκύρης : astro@eal-gr.net

 

 

 

---

 

 

 

 

 

© Copyright 2021 - 3102  Γιάννης  Καλοκύρης  - Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας.