π - Astrology

                                      Η Αστρολογία του μη – δυϊσμού και της ισορροπίας των αντιθέτων

 

                

                              Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ

 

 

 

Ο ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

 

 

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ (που νομίζω ότι είμαι)

ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΜΑΙ;

 

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΪΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,

ΣΤΗ ΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΑΥΤΟΥ

 

 

 

 

 

Yesterday is history.

 

Tomorrow is a mystery.

 

And today?

 

Today is a gift,

 

that's why they call it

 

the present!

 

……Use your gift wisely!

 

 

 

    

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η  πASTROLOGY;

 

Η   π - Astrology ( πρώην Εξελικτική - Ενεργειακή Αστρολογία ή ΕΑL) είναι μια νέα μορφή Αστρολογίας και άρχισε να αναπτύσσεται από το 2001 και μετά. Είναι μια μετεξέλιξη της Εξελικτικής Αστρολογίας του Jeffrey Wolf Green, τις αρχές της οποίας συνδυάζει και συνδέει με την μελέτη του Χείρωνα, με την φιλοσοφία του Ζέν , του μη – δυϊσμού (nonduality) και τις διδασκαλίες του William Samuel, του  Eckhart Tolle, του John Demartini και του Hale Dwoskin (Sedona Method).

 

 

 

Είναι η Αστρολογία της αύξησης της συνειδητότητας, του μη – δυϊσμού, της ισορροπίας των αντιθέτων και της αποδοχής ολόκληρου του εαυτού μας.

 

 

 

 

 

*    ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΚΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

 

Απευθύνεται αρχικά στον «ανεπαρκή» μας εαυτό με τον οποίο ταυτιζόμαστε συνήθως (περιφερειακός «εαυτός» / εαυτός σε ανισορροπία), πού επιμένει να αναλύει και να ψάχνει το παρελθόν, που φοβάται - αποφεύγει το παρόν ή αγχώνεται για το μέλλον, που θέλει να μάθει γιατί έχουμε έρθει εδώ, γιατί μας συμβαίνουν όλα αυτά που μας συμβαίνουν, καθώς και ποια είναι τα «μαθήματα» που «πρέπει» να μάθουμε για να εξελιχθούμε σ’ αυτή την ζωή. 

 

 

Απευθύνεται σ’ όλους εκείνους που θέλουν να «βελτιώσουν» τον εαυτό τους και τις συνθήκες της ζωής τους, που θέλουν να αναγνωρίσουν τις ψευδαισθήσεις τους, ν’ αυξήσουν την συνειδητότητά τους και να μάθουν την «αλήθεια», να «ανακαλύψουν» ποιος είναι ο δρόμος και ο σκοπός της ζωής τους, το ποιοι είναι στην πραγματικότητα και ποιο είναι το επόμενο εξελικτικό βήμα στο οποίο τους οδηγεί η Ψυχή τους.

 

Ασχολείται με την εξέλιξη της Ψυχής και την μεταβολή της συνειδητότητας του κάθε ανθρώπου στις διάφορες επανενσαρκώσεις και μας δείχνει τον εξελικτικό δρόμο μας στην παρούσα ενσάρκωση. Περιγράφει και αναλύει τον χαρακτήρα, την προσωπική μας ιστορία, τα κομμάτια που εκφράζουμε και με τα οποία ταυτιζόμαστε (το Εγώ μας), αλλά και τα κομμάτια που έχουμε απωθήσει  και που πρέπει ν’ αναγνωρίσουμε και να αποδεχθούμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε και να εξελιχθούμε (την Σκιά μας). Οι περιγραφές – ερμηνείες δεν είναι στατικές, αλλά δυναμικές. Τίποτα δεν μένει για πάντα το ίδιο, όλα μεταβάλλονται και εξελίσσονται σε κάτι άλλο.

 

Η φιλοσοφία της κι οι βασικές αρχές της είναι πως δεν υπάρχει «καλό» ή «κακό» γενέθλιο ωροσκόπιο πλανήτης μοίρα ή πεπρωμένο, ότι όλα είναι όπως «πρέπει» να είναι (όλα γίνονται στη ζωή μας για κάποιο λόγο - δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα - όλα τα γεγονότα που μας συμβαίνουν είναι απαραίτητα για την εξέλιξή μας) και πως σε κάθε τι υπάρχει πάντα η δυνατότητα εξέλιξης και βελτίωσης.

 

Ολες οι ερμηνείες είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ! - - Ερμηνεύουμε τα πράγματα ανάλογα με το επίπεδο συνειδητότητας μας.

 

 

 

 

*    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ (που νομίζω ότι είμαι), ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΜΑΙ;

 

Εκτός όμως από την περιγραφή και την ανάλυση της προσωπικής μας ιστορίας (περιγραφή του Εγώ) και τις δυνατότητες εξέλιξης και την αύξηση της συνειδητότητάς μας (αναγνώριση κι αποδοχή της Σκιάς μας), η π - Astrology στρέφει σταδιακά την προσοχή μας στην επαφή μας με τον πυρήνα και τον πραγματικό μας Εαυτό.

 

 

Ασχολείται με το «κομμάτι» μας εκείνο που – σε αντίθεση με τον περιφερειακό «εαυτό», τον εαυτό σε ανισορροπία - είναι ήδη ολόκληρο, που βρίσκεται σε παρουσία και ζει ήρεμο και γαλήνιο στο τώρα, που δεν έχει ανάγκη να βρει η να αναζητήσει τίποτα περισσότερο απ’ όσα έχει κάθε στιγμή, γιατί γνωρίζει πως η κάθε στιγμή ΕΙΝΑΙ όπως («πρέπει» να) ΕΙΝΑΙ  - πως η κάθε στιγμή περιέχει ήδη τα πάντα σε ισορροπία.

 

Απευθύνεται σ’ όλους εκείνους που έχουν βαρεθεί τις διαρκείς αναλύσεις και περιγραφές και που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τον αληθινό τους Εαυτό – με το κέντρο τους.

 

Έτσι σταδιακά -  μετά τα αρχικά «στάδια» αύξησης της συνειδητότητας και της κατάργησης των βασικών ψευδαισθήσεών μαςη προσοχή μας στρέφεται στον πυρήνα και την αποταύτιση από το Εγώ και την Σκιά μας. Μαθαίνουμε πώς να ζούμε στο τώρα και πως να παραμένουμε όλο και πιο πολύ στο κέντρο μας παρατηρώντας από απόσταση το ότι μας συμβαίνει.

 

                  

 

Βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή στη ζωή σας;

Θέλετε να μάθετε το ποιοι είστε στην πραγματικότητα και ποιο είναι το επόμενο εξελικτικό βήμα στο οποίο σας οδηγεί η Ψυχή σας;

 

 

 

Η  π - Astrology θέτει και απαντά το ερώτημα: «Γιατί μου συμβαίνουν όλα αυτά ;» Κι ακόμα, «τι μπορώ και τι πρέπει να κάνω για να εξελιχθώ;» Και το κυριότερο: «Πως μπορώ να καταργήσω τις ψευδαισθήσεις μου, να έρθω σε επαφή με τον αληθινό μου Εαυτό και να μάθω να ζω στο ΤΩΡΑ;»

 

 

---

 

Περιεχόμενα του site

 

Ακολουθούν τα περιεχόμενα του site (με σύντομες περιγραφές). Μπορείτε να μεταβείτε σε κάποια ενότητα κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο ή από τα links της κάθετης μπάρας που βρίσκεται στα αριστερά.

 

Αρχές

 

Δείτε εδώ τις βασικές  αρχές της  π - Astrology.

 

Η «Πραγματικότητα»

 

Μήπως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως νομίζετε; Εδώ μαθαίνουμε για τους αναζητητές των ψευδαισθήσεων και της «αλήθειας».

Η Βασική Θεωρία    

 

Σε δύο μέρη: «Ο Φανταστικός κόσμος των ψευδαισθήσεων» και «Από τον κόσμο των ψευδαισθήσεων στον Πραγματικό κόσμο (Εαυτό)».

Το Εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής

 

Εδώ μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το εξελικτικό μας ταξίδι καθώς και για τα τρία επίπεδα συνειδητότητας που αναπτύσσουμε κατά τη διάρκεια του.

 

 Δίπολα – άξονες   

 

Εδώ μαθαίνουμε πως εφαρμόζεται στη πράξη (πάνω στον γενέθλιο χάρτη) η θεωρία της π - Astrology.

Εξελικτική / Ενεργειακή  μέθοδος ερμηνείας

 

Πως ερμηνεύουμε ένα ωροσκόπιο με τη μέθοδο της π - Astrology. Μαθαίνουμε για το ωροσκόπιο της Σκιάς και το ωροσκόπιο του πυρήνα.

Μαθήματα – Σεμινάρια – Ατομικές συνεδρίες

 

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε να εξασκείτε οι ίδιοι την  π - Astrology, ή αν απλώς θέλετε να «δοκιμάσετε» τα αποτελέσματα της μεθόδου. Ημερομηνίες των νέων σεμιναρίων κλπ.

 

Άρθρα - Κείμενα

 

Διάφορα άρθρα για την  π - Astrology  και για το Εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής.

Προτεινόμενα Βιβλία

 

Προτεινόμενα βιβλία της  π - Astrology  και βιβλία για το Εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής.

Συνήθεις ερωτήσεις + σύνδεσμοι

 

Συνήθεις «μεταφυσικές» ερωτήσεις (με τις απαντήσεις τους) και προτάσεις – σύνδεσμοι για διάφορες ιστοσελίδες με πολύ και ενδιαφέρον υλικό, άρθρα κλπ.

 

π - Astrology FORUM

 

Επισκεφθείτε το Forum της  π - Astrology  – με βιβλιοθήκη θεμάτων / άρθρων και συμμετάσχετε σε μια συζήτηση.

πAstrology  Blog

 

Δείτε επίσης το Blog της  π - Astrology με διάφορες προτάσεις, καινούργιες δημοσιεύσεις, άρθρα, σχόλια κλπ.

 

 

---

 

ΝΑΙ!   Θέλω να δω ποιες είναι οι ψευδαισθήσεις μου και να μάθω περισσότερα…

 

Πολύ ωραία. Μπορείτε να συνεχίσετε με την  «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ», κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

 

 

ΟΧΙ!   Είμαι καλά έτσι όπως είμαι. Θέλω να συνεχίσω να ζω στις ψευδαισθήσεις μου…

 

Ευχαρίστως! Αν θέλετε να παραμείνετε στις ψευδαισθήσεις σας και να συνεχίσετε να ονειρεύεστε τα ροζ , άσπρα  ή   μαύρα  «συννεφάκια» σας, κάνετε κλικ ΕΔΩ.

 

 

 

 

Αρχική σελίδα

 

 

π - Astrology

 

Μαθήματα

 

Άρθρα

 

Βιβλία

 

Σύνδεσμοι

 

Επικοινωνία

 

 

© Copyright 2013 - 3102   Γ. Καλοκύρης  - Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας.