Βιβλία  π  - Astrology 

 

 

(Το σκίτσο είναι από το βιβλίο του Leo Hartong: Awakening to the dream)

 

 

 

 


Το διάβασμα των βιβλίων και η αναζήτηση πληροφοριών και γνώσεων είναι κάτι το ευχάριστο και το χρήσιμο, αλλά δεν αντικαθιστά την πραγματική βίωση και την πρακτική εφαρμογή των όσων διαβάζουμε.

 

 

        

 

 

Το να έχεις διαβάσει ή να ξέρεις θεωρητικά όλες τις λεπτομέρειες για κάτι, δεν σημαίνει ότι το έχεις «κατακτήσει» ή ότι αφήνεσαι να το βιώσεις στη πράξη.

 

Το να έχεις θεωρητικές γνώσεις ή να γνωρίζεις τα «πάντα» για ένα σημαντικό – «ευαίσθητο» - «δύσκολο» ζήτημα / θέμα της ζωής σου, δεν σημαίνει ότι αυτό θα «αλλάξει», ότι θα γίνεις «καλύτερος», ότι θα το «ξεφορτωθείς», ότι δεν θα ξανακάνεις τα ίδια «λάθη» κλπ. κλπ.

 

 

 Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι πιο πολλοί από μας «χρησιμοποιούμε» το διάβασμα και τη συλλογή πληροφοριών σαν μια καλή «δικαιολογία» για να αποφύγουμε να βιώσουμε πραγματικά τα συναισθήματα ή τα βαθύτερα ένστικτα μας – για να αποφύγουμε να ζήσουμε στη πράξη αυτά που μας συμβαίνουν («αν διαβάσω περισσότερα γι αυτό θα το αποφύγω, δε θα μου ξανατύχει, θα αλλάξει» κλπ).

 

ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ – ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ – ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ –

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

 

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ,

ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ «ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ» ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΟΥΜΕ

ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ  (ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ)

 

 

         

 

 

 

Direct experience

 

ΚΑΜΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ

 

 

 

Το διάβασμα, η απόκτηση θεωρητικών γνώσεων και η διανοητική συλλογή πληροφοριών για ένα θέμα είναι ένα πρώτο βήμα για να γνωρίσουμε «καλύτερα» τον εαυτό μας και τον κόσμο που μας περιβάλλει, αλλά δεν είναι αρκετό! Είναι «οκ» να ικανοποιούμε το κομμάτι του εαυτού μας που θέλει να μάθει, που θέλει να αναλύει – ή (κυρίως) που θέλει να ελέγχει τα πράγματα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βγούμε εκεί «έξω» και να ζήσουμε τα όσα έχουμε διαβάσει αποκτώντας εμπειρίες και βιώνοντας στη πράξη τα όσα ξέρουμε μόνο διανοητικά.

 

Για το κομμάτι σας που θέλει να αναλύει και να περιγράφει ή που θέλει να μάθει θεωρητικά το πως λειτουργούν τα πράγματα, παρακάτω προτείνονται κάποια βιβλία.

 

Δεν θα «αλλάξουν» τη ζωή σας, δε θα σας κάνουν να «αποφύγετε» να βιώσετε αυτά που είναι να βιώσετε και να ζήσετε, αλλά θα σας «πάνε» λίγο πιο κοντά σ’ αυτό που «πρέπει» ν’ αρχίσετε να κάνετε (λίγο πιο κοντά στο να δείτε ποιοι είστε πραγματικά).

 

 

 

        Τα βιβλία είναι χωρισμένα σε τρεις κατηγορίες:

 

  Α)  Βιβλία του Γιάννη Καλοκύρη πάνω σε θέματα  π - Astrology.

  Β)  Προτεινόμενα βιβλία για την Αστρολογία.

  Γ)  Προτεινόμενα βιβλία για το Εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής.

 

 

 

 

 

 


Α   Βιβλία του Γιάννη Καλοκύρη

 

 

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ  π  - ASTROLOGY

1Ος ΚΥΚΛΟΣ: «Ο ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ»

Περιγραφή του ΕΓΩ  (έντονες ταυτίσεις – απωθήσεις)

 

(μαλακό εξώφυλλο - 434 σελίδες – εκδόσεις blurb)

 

  

Το βιβλίο αυτό περιέχει τα 12 μαθήματα του 1ου κύκλου των μαθημάτων της π Astrology. Στον κύκλο αυτό μαθαίνουμε για τις βασικές μας ψευδαισθήσεις και για το πώς λειτουργούμε συνήθως (διπολική σκέψη – έννοιες «κακού» / «καλού»). Κατανοούμε ότι όλα τα πράγματα είναι ουδέτερα κι ότι εμείς τα κρίνουμε υποκειμενικά σαν «καλά» ή «κακά». Ότι το κάθε τι περιέχει και το «αντίθετό» του κι ότι αυτά που αρχικά φαίνονται σαν «αντίθετα» στην πραγματικότητα είναι συμπληρωματικά – ότι είναι διαφορετικές όψεις του ίδιου ζητήματος – απλά εκφρασμένες με άλλο τρόπο. Μαθαίνουμε σταδιακά να μη βλέπουμε (ή να ερμηνεύουμε) τα πράγματα σαν «άσπρα» ή «μαύρα». Τελειώνοντας τον 1ο κύκλο είμαστε σε θέση να βρίσκουμε και να ερμηνεύουμε μεμονωμένα – σ’ ένα πρώτο επίπεδο – κάποια από τα πιο σημαντικά ζητήματα / θέματα που υπάρχουν σ’ ένα ωροσκόπιο. Η συνειδητότητα μας αρχίζει να αυξάνεται - αντιλαμβανόμαστε καλύτερα το τι περίπου συμβαίνει – το πόσο πολύ επενδύουμε στον περιφερειακό εαυτό – το πόσο πολύ ταυτιζόμαστε με τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα χαρακτηριστικά μας – το πόσο πολύ υποκειμενικά κρίνουμε τα πράγματα σαν «καλά» ή «κακά» - - κι αναθεωρούμε κάπως τη στάση μας απέναντι στον «φανταστικό» (και «φαντασιόπληκτο») κόσμο του δυϊσμού.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ 4 ΚΥΚΛΩΝ - ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ π - ASTROLOGY ΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.

 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση του βιβλίου (κάντε κλικ στο εξώφυλλο). Περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα (τρόπος διεξαγωγής, κόστος κλπ), μπορείτε να δείτε εδώ

 

 

 

 

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ  π  - ASTROLOGY

2Ος ΚΥΚΛΟΣ: «Ο ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

ΕΓΩ - ΣΚΙΑ  (επαφή με τα απωθημένα μας κομμάτια)

 

(μαλακό εξώφυλλο - 426 σελίδες – εκδόσεις blurb)

 

  

Το βιβλίο αυτό περιέχει τα 13 μαθήματα του 2ου κύκλου των μαθημάτων της π Astrology. Στον 2ο κύκλο των μαθημάτων αναζητάμε το νόημα που «κρύβεται» πίσω από όλα αυτά που έλκουμε στη ζωή μας. Μαθαίνουμε για το εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής, από πού προερχόμαστε και προς τα πού πηγαίνουμε (ποιο είναι το παρελθόν και το πιθανό μέλλον μας), ποιος είναι ο δρόμος μας σ’ αυτή τη ζωή, σε ποιο εξελικτικό στάδιο βρισκόμαστε, καθώς και ποιο είναι το επόμενο βήμα μας – τι πρέπει να κάνουμε για να εξελιχθούμε (προς τα πού μας οδηγεί στην παρούσα ενσάρκωση η Ψυχή μας). Τελειώνοντας τον 2ο κύκλο είμαστε σε θέση να βρίσκουμε το «ζουμί» του χάρτη – ποια είναι τα πρωτεύοντα / κύρια θέματα που θα μας απασχολήσουν σ’ αυτή τη ζωή – και να τα ερμηνεύουμε σ’ ένα βαθύτερο επίπεδο. Η συνειδητότητα μας αυξάνεται περισσότερο – αρχίζουμε να βλέπουμε ποιες είναι οι βασικές ψευδαισθήσεις μας (ταυτίσεις / απωθήσεις / αντιστάσεις) – το πόσο πολύ είμαστε ταυτισμένοι μ’ αυτές τις ψευδαισθήσεις – το πόσο πολύ πολεμάμε / αντιστεκόμαστε και δεν αποδεχόμαστε πραγματικά κάποιες πλευρές του εαυτού μας – και ανακαλύπτουμε την «αλήθεια» και το «γιατί» πίσω απ’ όλα αυτά που μας συμβαίνουν.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ 4 ΚΥΚΛΩΝ - ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ π - ASTROLOGY ΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.

 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση του βιβλίου (κάντε κλικ στο εξώφυλλο). Περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα (τρόπος διεξαγωγής, κόστος κλπ), μπορείτε να δείτε εδώ

 

 

 

 

 

 

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ  π  - ASTROLOGY

3Ος ΚΥΚΛΟΣ: «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ»

ΠΥΡΗΝΑΣ  (από τον περιφερειακό στον πραγματικό εαυτό)

 

(μαλακό εξώφυλλο - 454 σελίδες – εκδόσεις blurb)

 

 

Στον 3ο κύκλο των μαθημάτων, μελετάμε τον Χείρωνα στο γενέθλιο ωροσκόπιο – τους βαθύτερους συμβολισμούς του, την αποκοπή από την Πηγή και τις ατομικές πληγές – κενά μας, καθώς και την θεραπεία – το Δώρο που υπάρχει μέσα σε κάθε πληγή. Μαθαίνουμε για τα στάδια αύξησης της συνειδητότητας – τα χαρακτηριστικά / ψευδαισθήσεις που υπάρχουν στο κάθε στάδιο, καθώς και το πώς γίνεται η μετάβαση από το ένα στάδιο στο άλλο. Μαθαίνουμε για την συνειδητότητα του Χείρωνα και το πώς ερχόμαστε σε επαφή με τον πυρήνα μας. Βλέπουμε πως διαφοροποιείται η ερμηνεία των συμβόλων ανάλογα με τον βαθμό συνειδητότητας και το εξελικτικό μας στάδιο. Μαθαίνουμε για την σύνδεση του Φυσικού Νόμου με τον Δία τον Τοξότη και τον 9ο οίκο και βρίσκουμε τα βαθύτερα νοήματα των συμβόλων αυτών. Καταλαβαίνουμε τι σημαίνει να ζει κάποιος μια ζωή σε ισορροπία και τον ρόλο που παίζει σ’ αυτό η περιορισμένη ή ευρύτερη οπτική μας γωνία και οι πεποιθήσεις ή τα πιστεύω μας. Τελειώνοντας τον 3ο κύκλο είμαστε σε θέση να ερμηνεύουμε μεμονωμένα όλα τα στοιχεία που υπάρχουν σ’ ένα ωροσκόπιο – λαβαίνοντας υπόψη και το Εγώ και την Σκιά – ξέροντας συγχρόνως ότι αυτά είναι μόνο περιγραφές του περιφερειακού «εαυτού» κι ότι δεν είναι ο πραγματικός Εαυτός μας.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ 4 ΚΥΚΛΩΝ - ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ π - ASTROLOGY ΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.

 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση του βιβλίου (κάντε κλικ στο εξώφυλλο). Περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα (τρόπος διεξαγωγής, κόστος κλπ), μπορείτε να δείτε εδώ

 

 

 

 

 

0 4ος κύκλος θα κυκλοφορήσει το 2ο εξάμηνο του 2022

 

 

 

Άλλοι τίτλοι επίσης θα κυκλοφορήσουν στο προσεχές μέλλον.

 

 

Αν σας ενδιαφέρει κάποιο από τα βιβλία, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: 

 

Γιάννης Καλοκύρης  -  astro@eal-gr.net

 

 

 

Επιστροφή στην αρχή

 

 

 


Προτεινόμενα βιβλία

 

Β   Βιβλία Αστρολογίας

 

Η  πAstrology είναι μια καινούργια - αναπτυσσόμενη - μορφή Αστρολογίας (βλέπε «Επίπεδα συνειδητότητας και είδη Αστρολογίας»)  κι έτσι δεν έχουν εκδοθεί ακόμα βιβλία που να αναφέρονται αποκλειστικά και μόνο (καθαρά) σ’ αυτήν και στα θέματα που πραγματεύεται.

 

Τα παρακάτω προτεινόμενα βιβλία είναι βιβλία κυρίως Εξελικτικής – αλλά και  Ψυχολογικής Αστρολογίας – που όμως είναι εξαίρετα στο είδος τους και που προσεγγίζουν κάπως (μέχρις ενός σημείου) τις αρχές και τη φιλοσοφία της  π - Astrology.

 

Από τα παρακάτω βιβλία, αυτά που είναι περισσότερο «κοντά» στο πνεύμα και τη θεωρία της  π - Astrology είναι το βιβλίο για τον Χείρωνα του Martin Lass  (CHIRON Musings of a Rogue Comet”), το βιβλίο του Eric Meyers (“The Astrology of Awakening”), καθώς και το βιβλίο για τον Ποσειδώνα του Maurice Fernandez (“NEPTUNE The End of Hope. The Beginning of Truth”).

 

Τα βιβλία αυτά δεν είναι κατάλληλα για αρχάριους και συνιστούνται σε όσους έχουν ήδη κάποιες γνώσεις Αστρολογίας.

 

Για τους μαθητές της  π - Astrology, συνιστούνται σ’ αυτούς που έχουν ήδη συμπληρώσει τουλάχιστο τον πρώτο κύκλο – επίπεδο των μαθημάτων.

 

 

 

 

Martin Lass:

“CHIRON – Musings of a Rogue Comet”

 

 

 

Maurice Fernandez:

NEPTUNE  – The End of Hope. The Beginning of Truth”

 

 

 

Eric Meyers:

“The Astrology of Awakening”

 

 

Adam Gainsburg:

 “CHIRON – The Wisdom of a deeply Open Heart”

 

Maurice Fernandez:

“Astrology and the Evolution of Consciousness Vol. 1”

 

 

Jeff Green:

”PLUTO – The Evolutionary Journey of the Soul”

 

 

 

 

Jeff Green:

“PLUTO 2 – The Soul’s Evolution through Relationships”

 

 

 

Jeff Green:

“Essays in Evolutionary Astrology”

 

 

 

Steven Forrest

& Jeff Green:

“MEASURING THE NIGHT vol. 1-2"

 

 

 

Steven Forrest:

”YESTERDAY’S SKY – Astrology and Reincarnation”

 

 

Deva Green:

 “EVOLUTIONARY ASTROLOGY – Pluto and your Karmic Mission

 

 

 

 

Rose Marcus:

“Insights into Evolutionary Astrology”

 

 

 

Adam Gainsburg:

 “Sacred Marriage Astrology”

 

 

 

Patricia Walsh:

 “Understanding Karmic complexes”

 

 

Howard Sasportas:

 “The Gods of Change”

 

 

 

Επιστροφή στην αρχή

 

 

 


Γ   Βιβλία για το Εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής

 

Τα παρακάτω προτεινόμενα βιβλία δεν είναι βιβλία σχετικά με την Αστρολογία, αλλά αναφέρονται – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – στο εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής.

 

Τα βιβλία αυτά μιλούν για το πώς λειτουργούν τα πράγματα στη φύση (Φυσικός νόμος) και το πόσο πολύ αντιστεκόμαστε σ’ αυτόν, για τον κόσμο του δυϊσμού και της διπολικής σκέψης, για τον περιφερειακό «εαυτό» και τις «παγίδες» του Εγώ (εαυτός σε ανισορροπία – ταυτίσεις / απωθήσεις), καθώς και για την επαφή με τον πραγματικό μας Εαυτό (με τον πυρήνα μας), για την «κρυμμένη» αρμονία και την ισορροπία που υπάρχει μέσα στο καθετί στο Σύμπαν και για το πώς να  είμαστε σε παρουσία και να βιώνουμε τη ζωή μας στο τώρα. Είναι όλα εξαιρετικά – γραμμένα με απλό και κατανοητό τρόπο - και συνιστούνται ανεπιφύλακτα.

 

Αρκετά από τα παρακάτω βιβλία έχουν μεταφραστεί και στα Ελληνικά, αλλά εδώ προτείνουμε την Αγγλική έκδοση (στις περισσότερες περιπτώσεις οι μεταφράσεις δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές).

 

 

 

William Samuel:

“A Guide to Awareness and Tranquility”

 

 

 

William Samuel:

“The Child Within us Lives!”

 

 

Neale Donald Walsch: “Conversations with God”

 

Hale Dwoskin:

“The Sedona Method”

 

Dr. John Demartini:

“The Breakthrough Experience”

 

 

Dr. John Demartini:

 “The Gratitude Effect”

 

 

Eckhart Tolle:

“The Power of Now”

 

 

Eckhart Tolle:

“Stilness Speaks”

 

 

Jeff Foster:

“The Deepest Acceptance”

 

 

 

 

Frank Ra:

“Bio Harmonizing”

 

 

 

 

Jeff Foster:

“Beyond Awakening”

 

 

 

 

Deepak Chopra:

 “How to know God”

 

 

Osho:

 “The hidden Harmony”

 

 

 

William Arntz:

 “What the bleep do we know?”

 

 

 

Hal and Sidral Stone:

“Embracing Our Selves”

 

 

 

 

Επιστροφή στην αρχή

 

 


Από τη θεωρία στην πράξη

 

Αν διαβάσετε τα παραπάνω 30 προτεινόμενα βιβλία, τότε είστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Πρακτικά δεν «χρειάζεστε» τίποτα άλλο (από αναλύσεις, πληροφορίες, θεωρίες κλπ.) που να μην αναφέρεται – με τον α’ ή τον β’ τρόπο - σ’ αυτά. Ότι ήταν να βρείτε – από θεωρητική άποψη -  θα το έχετε βρει ήδη διαβάζοντας τα.

 

Αν πάλι διαβάσετε κάποια άλλα βιβλία, πάλι σε πολύ καλό δρόμο θα βρίσκεστε ( όπως είναι γνωστό, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη). Υπάρχουν χιλιάδες βιβλία πάνω σ’ αυτά τα θέματα, αλλά όλα λίγο – πολύ λένε περίπου τα ίδια (με άλλη ορολογία ή ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση καταλήγουν σε παρόμοια συμπεράσματα).

 

Τέλος αν συνεχίζετε να διαβάζετε διάφορα βιβλία, έχοντας συγχρόνως επίγνωση ότι ικανοποιείτε απλώς ένα κομμάτι του εαυτού σας χωρίς να περιμένετε ότι αυτά τα βιβλία θα σας «αλλάξουν» τη ζωή και χωρίς να έχετε αυταπάτες ότι θα «ανακαλύψετε» κάποια γνώση που είναι «απαραίτητη» ή που σας «έλλειπε» για να γίνουν τα πράγματα «καλύτερα», ότι θα βρείτε κάτι που δεν το ξέρετε ήδη, ή ότι θα «αποφύγετε» να βιώσετε αυτά που είναι να βιώσετε -  αυτό σημαίνει ότι είστε σε ακόμα καλύτερο δρόμο!

 

 

Αυτό που ψάχνετε να βρείτε  απλώς υπάρχει ήδη (και υπήρχε πάντα) μέσα σας και δεν χρειάζεται να «ψάξει» κάποιος να το βρει.

 

Όσο ψάχνετε να το βρείτε, τόσο θα συνεχίσετε να ψάχνετε να το βρείτε.

 

 

 

Ζήστε λοιπόν «ελεύθερα» την κάθε στιγμή στο ΤΩΡΑ ξέροντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να «βρείτε» κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που ήδη πάντα είχατε.

 

Αν δεν είστε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι μ’ αυτά που έχετε  σήμερα στη ζωή σας, το πιο πιθανό είναι να συνεχίσετε να μην είστε ευτυχισμένοι και στο μέλλον. Ακόμα κι αν το Εγώ σας νοιώθει σήμερα δυστυχισμένο, προσπαθήστε να βρείτε το «κρυμμένο» ΔΩΡΟ σε κάθε τι που σας συμβαίνει. Νοιώστε ευγνωμοσύνη γι αυτά που ήδη έχετε και κατανοήστε ότι δεν είστε  μόνο το Εγώ σας. Αφήστε το Εγώ σας να επιμένει να παίζει το δράμα του και μην ταυτίζεστε πια τόσο πολύ με το δράμα αυτό.

 

 

 

 

 

Ωραία όλα αυτά, αλλά εγώ δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να διαβάζω συνεχώς. Έχω τονισμένο τον άξονα – δίπολο 3/9Δίδυμοι/ Τοξότης και είμαι πωρωμένος με τη γνώση! Διψώ για ανάλυση, για διανοητικό έλεγχο, για συλλογή πληροφοριών και για μάθηση.

 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΩ ΟΛΑ!

 

 

Δεν μου φτάνουν μόνο 30 βιβλία. Που θα βρω να διαβάσω κι άλλα θεωρητικά κείμενα για τη ζωή μου;

 

---

 

Μπορείτε να βρείτε κι άλλα κείμενα και άρθρα στην ιστοσελίδα «Άρθρα» αυτού του site όπως και στο Blog   ή το FORUM  της  π - Astrology. Επίσης στην ιστοσελίδα «Συνήθεις μεταφυσικές ερωτήσεις και σύνδεσμοι»  θα βρείτε απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις που πιθανόν να έχετε κατά τη διάρκεια του εξελικτικού σας ταξιδιού, καθώς και συνδέσμους με διάφορα αξιόλογα sites – όπου θα βρείτε ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα – για «ατελείωτες» ώρες διαβάσματος.

 

 

 

    

 

 

Τέλος αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι «κάτι» - τελείως «απαραίτητο» για την εξέλιξή σας -  σας έχει «διαφύγει», αν δεν είστε ευχαριστημένοι από το σήμερα και συνεχίζετε εναγωνίως την αναζήτηση για να «ανακαλύψετε» αυτό που νομίζετε ότι θα σας φέρει πιο «κοντά» στην «αλήθεια» και που θα σας κάνει επιτέλους περισσότερο «ευτυχισμένους», καλό θα ήταν να διαβάσετε το άρθρο:

 

 

« Τ Ο   Τ Ε Λ Ο Σ   Τ Η Σ   Α Ν Α Ζ Η Τ Η Σ Η Σ »

 

 

 

 

Αρχική σελίδα

 

 

π - Astrology

 

Μαθήματα

 

Άρθρα

 

Βιβλία

 

Σύνδεσμοι

 

Επικοινωνία

 

 

© Copyright 2021 - 3102  Γιάννης Καλοκύρης  - Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας.