Μαθήματα ΣεμινάριαΠροσωπικές αναλύσεις

 

---

 

 

* * * * * * * * * *   20 χρόνια πAstrology    * * * * * * * * * *

 

 

Φέτος  η  πAstrology κλείνει τα 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο της Αστρολογίας. Δείτε μια μικρή ιστορική αναδρομή, καθώς και κάποιες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που υπάρχουν λόγω της επετείου αυτής, εδώ

 

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

 

 

 

 Α  Για όσους θέλουν να μάθουν να εξασκούν οι ίδιοι την π - Astrology

 

*   ΜΑΘΗΜΑΤΑ  π - Astrology  μέσω δικτύου / ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

 

 

 

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε την  π - Astrology (να την εφαρμόζετε οι ίδιοι για τον εαυτό σας και τους άλλους), μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σειρά των μαθημάτων εξ αποστάσεως (με αλληλογραφία / μέσω δικτύου) – ή –  να παρακολουθήσετε μια ομάδα μελέτης, όπου παρουσιάζονται τα μαθήματα από κοντά – δια ζώσης (αν μένετε στην Αθήνα) ή μέσω διαδικτύου με Skype ή Zoom (αν μένετε στην επαρχία – ή αν μένετε στην Αθήνα και προτιμάτε τα διαδικτυακά μαθήματα).

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε τα περιεχόμενα και τον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων μέσω δικτύου, καθώς και για τις ομάδες μελέτης κάνετε κλικ ΕΔΩ

 

 

 

*   ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  π - Astrology

 

 

    

 

 

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια που γίνονται κατά καιρούς, πάνω στα θέματα της π - Astrology.

 

 

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα καινούργια σεμινάρια που θα γίνουν κάνετε κλικ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 B   Για όσους απλά ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα της μεθόδου

 

*   Προσωπικές  αναλύσεις – ατομικές συνεδρίες (από κοντά ή μέσω Skype ή Zoom)

 

 

        

 

Αν δεν έχετε τον χρόνο ή την διάθεση ν’ ασχοληθείτε οι ίδιοι προσωπικά με την εφαρμογή της π - Astrology, αλλά παρ’ όλα αυτά σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε τα αποτελέσματα της μεθόδου, μπορείτε να κάνετε μια προσωπική ανάλυση  / ατομική συνεδρία.

Οι ατομικές συνεδρίες έχουν διάρκεια δύο ώρες  περίπου η καθεμία και είναι τριών ειδών:

 

Α)  Γενική προσωπική ανάλυση

 

Είναι γενική ανάλυση του ωροσκοπίου με τη μέθοδο της π - Astrology, όπου τονίζονται τα κυριότερα ζητήματα / θέματα που θα απασχολήσουν σ’ αυτή την ζωή κάποιον, ποιος είναι ο δρόμος του, ποια είναι τα απωθημένα του κομμάτια και τι πρέπει να προσέξει – που τον οδηγούν και το τι έχει να μάθει απ’ όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν ή συμβαίνουν τώρα στην ζωή του. Στόχος είναι η αύξηση της συνειδητότητας  - να μπορέσει να δει ο αναλυόμενος την μεγαλύτερη εικόνα για όλα αυτά που βιώνει  ή που βίωσε στο παρελθόν – και να βρει απαντήσεις στις όποιες απορίες έχει («γιατί μου συμβαίνει ή μου συνέβη αυτό;» - «γιατί το περνάω αυτό;» κλπ).

Η έμφαση δίνεται στην ανάλυση της προσωπικότητας και τις προοπτικές εξέλιξης του αναλυόμενου  γενικά σ’ αυτή τη ζωή – αλλά προς το τέλος υπάρχει κι ένα μικρό μέρος όπου αναφερόμαστε και στα τρέχοντα γεγονότα (τα γεγονότα που απασχολούν κάποιον την συγκεκριμένη χρονική περίοδο).

 

 

Β)  Εξειδικευμένη προσωπική ανάλυση διελεύσεων

 

Στην ανάλυση – συνεδρία αυτή ασχολούμαστε κυρίως με τα τρέχοντα γεγονότα που βιώνει κάποιος, βρίσκουμε απαντήσεις στο «γιατί» γίνονται και το τι έχει να μάθει από αυτά, καθώς και  το τι «πρέπει» να κάνει από δω και πέρα για να αντιμετωπίσει μια δεδομένη ή ασαφή / χαοτική κατάσταση και να εξελιχθεί (μελετάμε την πιθανή έκβαση – προς τα πού τον οδηγούν τα γεγονότα αυτά). Η ανάλυση γίνεται με την φιλοσοφία και τις μεθόδους της πAstrology και στόχο έχει την αύξηση της συνειδητότητας του αναλυόμενου κι όχι τις προβλέψεις («θα γίνει αυτό κι εκείνο…» κλπ)

Η ανάλυση αυτή είναι πιο εξειδικευμένη και αφορά κάποια μόνον στοιχεία της προσωπικότητας του αναλυόμενου – ιδιαίτερα αυτά που ενεργοποιούνται την συγκεκριμένη χρονική περίοδο (πχ. οικονομικά ή θέματα εργασίας, θέματα σχέσεων κλπ).

Παρόλο ότι η έμφαση δίνεται κυρίως στα τρέχοντα γεγονότα, ένα μικρό μέρος της συνεδρίας αφιερώνεται και στην επισήμανση γενικά των κυρίων θεμάτων / ζητημάτων της προσωπικότητας του αναλυόμενου – και του δρόμου του σ’ αυτή τη ζωή.   

 

 

Γ)  Συγκριτική ανάλυση σχέσεων

 

Στη συνεδρία αυτή αναλύουμε ειδικότερα τις σχέσεις ενός ατόμου με τους «άλλους» (ερωτικές σχέσεις, γάμος, σχέσεις με γονείς ή παιδιά κλπ). Πρόκειται για μια συγκριτική μελέτη – ανάλυση δύο (ή περισσοτέρων) ωροσκοπίων με τη μέθοδο της π - Astrology. 

Παρόλο ότι η έμφαση δίνεται κυρίως στο πως η σχέση επηρεάζει τα δυο άτομα και στο τι έχουν να μάθουν ο ένας από τον άλλο, ένα μικρό μέρος της συνεδρίας αφιερώνεται και στην επισήμανση γενικά των κυρίων θεμάτων / ζητημάτων της προσωπικότητας τους – και του δρόμου τους σ’ αυτή τη ζωή.

 

 

---

Πληροφορίες

 

Αν σας ενδιαφέρει να κάνετε μια ατομική συνεδρία ή μια προσωπική ανάλυση με τη μέθοδο της π - Astrology, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :

 

Γιάννης Καλοκύρης:  astro@eal-gr.net

          

 

---

 

 Γ   Για τους μαθητές της π - Astrology

 

Όσοι μελετούν ήδη κάποιον από τους κύκλους των μαθημάτων, είτε εξ’ αποστάσεως (μέσω βιβλίων), είτε μέσω μιας ομάδας μελέτης, θα βρουν ΕΔΩ υλικό για την μελέτη τους (πρότυπα απαντήσεων, οδηγίες μελέτης, υλικό για την διαδικασία πιστοποίησης – γραπτής εξέτασης κλπ)…

 

 

---

 

 

Αρχική σελίδα

 

 

π - Astrology

 

Μαθήματα

 

Άρθρα

 

Βιβλία

 

Σύνδεσμοι

 

Επικοινωνία

 

 

© Copyright 2021- 3102  Γιάννης Καλοκύρης  - Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας.