Άρθρα  πAstrology

(Για περισσότερες πληροφορίες και άρθρα κάνετε κλικ ΕΔΩ…)

 

 

 

---

Φίλτρα συνειδητότητας και ψευδαισθήσεις

 

του  Γιάννη Καλοκύρη

 

 

Αναγνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε κάθε φορά μόνο αυτά που η συνειδητότητά μας της συγκεκριμένης στιγμής μας επιτρέπει να καταλάβουμε. Η συνειδητότητα λειτουργεί σαν ένα είδος φίλτρου: περνάνε κάθε φορά οι πληροφορίες, τα συναισθήματα, οι εικόνες κλπ που το φίλτρο αφήνει να περάσουν.

 

Όλες οι πληροφορίες υπάρχουν ελεύθερες και άμεσα διαθέσιμες γύρω μας, αλλά εμείς «συλλαμβάνουμε» μόνο εκείνες που το φίλτρο της συνειδητότητάς μας μπορεί να κατανοήσει. Οι υπόλοιπες είναι σα να μην υπάρχουν! Δεν τις βλέπουμε, δεν μπορούμε να τις δούμε. Τις αγνοούμε παντελώς ή τις αλλοιώνουμε ανάλογα με το φίλτρο που διαθέτουμε. 

 

 

 

Το φίλτρο της συνειδητότητας μοιάζει  μ’ ένα ραδιόφωνο που είναι συντονισμένο σ’ ένα συγκεκριμένο σταθμό. Οι υπόλοιποι σταθμοί, οι μουσικές, οι εκφωνητές κλπ υπάρχουν στα ερτζιανά κύματα, υπάρχουν στον αέρα γύρω μας, όμως εμείς δεν τις ακούμε. Πρέπει να συντονίσουμε τον δέκτη ( = συνείδηση) σε καινούργιες συχνότητες. Το καλό είναι ότι αφού ένα απλό ραδιόφωνο μπορεί να το κάνει αυτό, σίγουρα μπορούμε κι εμείς

 

Κάποια στιγμή ίσως αρχίσουμε ν’ αλλάζουμε συχνότητα. Όπως όταν «πιάνουμε» ένα σταθμό με παράσιτα στο ραδιόφωνο χρειάζεται να συντονίσουμε σταδιακά τη βελόνα της συσκευής έτσι ώστε να πιάσουμε πιο καθαρό σήμα, έτσι και το φίλτρο της συνειδητότητας αλλάζει σταδιακά και συντονίζεται σε βήματα με την καινούργια συχνότητα. Χρειάζεται χρόνος, εμπειρίες και συχνή κρούση – επανάληψη της καινούργιας πληροφορίας για να στραφεί η προσοχή μας προς αυτή και να την ενσωματώσουμε – κατανοήσουμε πλήρως. Όπως είδαμε, το φίλτρο στην αρχή αφήνει να περάσουν μόνο κάποιες αρκετά αλλοιωμένες μορφές της πληροφορίας, αλλά όσο η διαδικασία επαναλαμβάνεται τόσο οι αλλοιώσεις γίνονται μικρότερες: «μήπως δεν είναι τυχαίο, που υφίσταμαι όλο αυτό το θυμό από τους γύρω μου;». 

 

Με τη συνεχή επανάληψη οι αλλοιώσεις πλησιάζουν όλο και πιο πολύ στην «καινούργια» πληροφορία: «Μήπως έχει κάτι να κάνει με μένα; Μήπως μου δείχνει κάτι;» κλπ μέχρις ότου η καινούργια πληροφορία μπορέσει να περάσει στη συνείδησή μας ως έχει: «Ναι κρύβω πολύ θυμό και οργή και τόσο καιρό το είχα απωθήσει…». Το φίλτρο μας θα έχει αλλάξει στο μεταξύ και θα περιλαμβάνει και την καινούργια αυτή πληροφορία. Κι αυτό γίνεται σταδιακά μέσα από αργές, κυκλικές και επαναλαμβανόμενες διαδικασίες (βλέπε και τα άρθρα «Κύκλοι και διελεύσεις πλανητών»  , «Καρμικά κατάλοιπα»  και «Τα μηνύματα της Ψυχής»  ).

 

 

Ο χαρακτήρας μας όπως και η αντίληψη που έχουμε για τα πράγματα δεν είναι λοιπόν κάτι το στατικό, αλλά κάτι που μεταβάλλεται και αλλάζει διαρκώς. Υπάρχει «κάτι» μέσα μας που θέλει να εξελιχθεί και ν’ αυξήσει το φίλτρο λήψης των εξωτερικών ερεθισμάτων. Αλλιώς θα μας «τύχαιναν» πάντα τα ίδια – απολύτως προβλέψιμα – γεγονότα ή θα αντιδρούσαμε πάντα με τον ίδιοσυγκεκριμένο τρόπο ( βλέπε και το άρθρο «Ο μηχανικός και ο συνειδητός άνθρωπος» ).

 

 

 

Βλέπουμε ότι θέλουμε να δούμε κι ακούμε ότι θέλουμε ν’ ακούσουμε.

Περνάνε μέσα μας μόνο αυτά που αφήνουμε να περάσουν, μόνο αυτά που είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε. Αναγνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε κάθε φορά μόνο αυτά που η συνειδητότητά μας της συγκεκριμένης στιγμής μας επιτρέπει να καταλάβουμε.

 

 

 

 

 

 

Παρακάτω ακολουθεί μια περίληψη  και τα πιο σημαντικά σημεία ενός  Σεμιναρίου που έγινε τον Οκτώβριο του 2006 στην Αθήνα με το θέμα αυτό.

 

 

 

 

Α) ΠΕΡΙΛΗΨΗ

 

1)  Υπάρχουν δύο είδη αντιμετώπισης των γεγονότων (δύο γενικές στάσεις ζωής ή συμπεριφορές):

 

Α) Ο εξωτερικός πολεμιστής - Πιστεύει ότι τα γεγονότα προκαλούνται από εξωτερικές δυνάμεις. Συνήθως αντιμετωπίζει προβλήματα με τον πατέρα ή  την εξουσία. Η ενέργεια στρέφεται προς τα έξω: στόχοι – κατακτήσεις κλπ

 

Β) Ο εσωτερικός πολεμιστήςΠιστεύει ότι τα γεγονότα τα προκαλεί εκείνος. Τύψεις, ενοχές, φόβοι. Προβλήματα με την μητέρα. Διαρκής αναζήτηση, συλλογή πληροφοριών, προσπαθούμε ν’ αλλάξουμε τα άσχημα σημεία μας.

 

 

Και στις δύο περιπτώσεις (ιδιαίτερα αν εκφράζονται με ακραίο τρόπο), καταλήγουμε να πολεμάμε με τον εαυτό μας. Απλώς στην πρώτη περίπτωση δεν το ξέρουμε, ενώ στην δεύτερη το ξέρουμε περισσότερο απ’ ότι πρέπει!

 

 

 

Συνήθως οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται κάπου στη μέση. Η αντιδρούν με τον ένα τρόπο όσον αφορά κάποια τους κομμάτια και με τον άλλο όσον αφορά τα υπόλοιπα.

 

2)  Κάθε κομμάτι του εαυτού μας λειτουργεί σαν ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ (= μαγνήτης - attractor) και έλκει από το εξωτερικό περιβάλλον μόνο όσα σχετίζονται μ’ αυτό (γεγονότα ή πληροφορίες). Όλα αυτά δηλαδή που έλκουμε από το εξωτερικό περιβάλλον τα έχουμε μέσα μας. Κάποια τα δεχόμαστε και μας αρέσουν – είμαστε συνειδητοί γι αυτά. Κάποια δεν μας πολυαρέσουν, αλλά τα δεχόμαστε κι αυτά. Κάποια άλλα όμως ΔΕΝ τα γνωρίζουμε αρχικά (τα απωθούμε). Αυτά έλκουν επίσης γεγονότα τα οποία εκλαμβάνουμε σαν «ατυχήματα» ή σαν μοιραία ή σαν ξαφνικά κλπ.

 

 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα κομμάτια μας αυτά είναι επίσης κομμάτια του εαυτού μας, που πρέπει κάποτε ν’ αναγνωρίσουμε. Με το να τα απωθούμε ή να τα αρνούμαστε ή να προσπαθούμε να τα αλλάξουμε ή να τα εξαφανίσουμε, δεν πετυχαίνουμε τίποτα, εκτός ίσως από το να ζούμε σε σύγκρουση με τον ίδιο μας τον εαυτό (βλέπε και την «Βασική θεωρία της π - Astrology» ).

 

3)  Έχουμε φίλτρα όσον αφορά αυτά που δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Υπάρχει ένας μηχανισμός που λέγεται ΑΝΤΙΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Δ.Θ.Ν.Ξ (Δεν θέλω να ξέρω), ο οποίος δεν αφήνει τις πληροφορίες που έχουν σχέση με τα κομμάτια του εαυτού μας που έχουμε απωθήσει να περάσουν μέσα μας, δηλαδή να τις αναγνωρίσουμε συνειδητά (ή οι πληροφορίες περνάνε αλλοιωμένες = ψευδαισθήσεις).

 

 

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Κάποιος έχει μέσα του πολύ θυμό, τον οποίο όμως δεν εκφράζει. Προσπαθεί πάντα να είναι καλός, ήρεμος κλπ. Συχνά έλκει ανθρώπους βίαιους ή νευρικούς που ξεσπάνε πάνω του.

 

Απώθηση ή αλλοίωση της πληροφορίας: «Εγώ είμαι καλός. Ο άλλος ξέσπασε πάνω μου το θυμό του» ή «Εγώ δεν έφταιγα. Είμαι άτυχος και πάντα πέφτω πάνω σε νευρικούς ανθρώπους» ή «Με ανάγκασε να τον χτυπήσω» κλπ

 

 

 

 

4)  Σταδιακά πρέπει να «σπάσουμε» τους αντισυλλέκτες ή να μειώσουμε τα φίλτρα και τις ψευδαισθήσεις μας και να αναγνωρίσουμε ΟΛΑ μας τα κομμάτια. Διαφορετικά τα θαμμένα κομμάτια, θα προσελκύουν (από το εξωτερικό περιβάλλον) γεγονότα που θα μας φαίνονται όλο και πιο «άσχημα» ή «οδυνηρά» ή «μοιραία», με σκοπό να στρέψουν την προσοχή μας σ’ αυτά (στα απωθημένα δηλαδή κομμάτια μας) και να μπορέσουμε να τ’ αναγνωρίσουμε και να τα’ αποδεχτούμε. Τις περισσότερες φορές οι άλλοι (οι γύρω μας, οι γονείς μας, τα παιδιά μας, οι ερωτικοί μας σύντροφοι κλπ) μας «δείχνουν» ή αντιπροσωπεύουν αυτά που έχουμε απωθήσει και που θα πρέπει να μάθουμε (βλέπε και το άρθρο «Επίπεδα προβολών και αύξηση της συνειδητότητας» ).

 

 

Σαν συνέπεια όλων αυτών έχουμε τις καταστάσεις όπου συνήθως επιθυμούμε κάτι και συγχρόνως η ζωή μας «φέρνει» τα «αντίθετα», ή γενικά μας οδηγεί προς μια κατεύθυνση που δεν την είχαμε σκεφτεί ή προσχεδιάσει συνειδητά. Ουσιαστικά δεν μας «οδηγεί» κάτι έξω από μας, αλλά τα κομμάτια του εαυτού μας που έχουμε απωθήσει. ΕΜΕΙΣ εκλαμβάνουμε αυτές τις «συμπτώσεις» ή τα γεγονότα σαν μοίρα ή σαν ατυχίες ή σαν θεϊκή παρέμβαση (ο Ανώτερος εαυτός μου , ή ο καλός μου Άγγελος ευτυχώς μου «έφερε» αυτά τα γεγονότα ή αυτούς τους ανθρώπους κλπ). Έτσι πολλές φορές νομίζουμε (λανθασμένα) ότι ελέγχουμε τα γεγονότα ή τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω μας, ενώ στην ουσία μας ελέγχουν τα κομμάτια μας που έχουμε απωθήσει.

 

5)  Στην πραγματικότητα λοιπόν ΕΜΕΙΣ κρίνουμε λανθασμένα (λόγω φίλτρων, αντισυλλέκτη, ψευδαισθήσεων κλπ) κάτι ως «θετικό» ή «αρνητικό». Εμείς διαχωρίζουμε τα γεγονότα σε επιθυμητά ή εύκολα αναγνωρίσιμα ή προβλέψιμα και σε «άσχημα» ή «μοιραία» ή «ατυχίες» κλπ. Η διαδικασία είναι μια και μοναδική για όλα αυτά που έχουμε μέσα μας. Στην ουσία τα πράγματα δεν είναι «άσπρο» – «μαύρο» / «καλό» – «κακό» κλπ, αλλά είναι ΟΛΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ και έλκουν αντίστοιχα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ γεγονότα ή πληροφορίες από το εξωτερικό περιβάλλον.

 

 Εμείς τα έχουμε ξεχωρίσει σε κατηγορίες («άσπρα» ή «μαύρα», «τύχη» ή «ατυχία» κλπ).

 

 

6)  Η διαδικασία μείωσης των φίλτρων μας και των ψευδαισθήσεών μας είναι αργή και απαιτεί πολλές ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, γεγονότα, ανθρώπους κλπ για να επιτευχθεί. Είναι δύσκολο να αλλάξεις τις συνήθειες χρόνων. Έχουμε όλοι μας την τάση να μένουμε στα παλιά στα γνωστά και ασφαλή, ακόμα κι αν δεν μας εξυπηρετούν πια.

 

 

Πρέπει ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ σταδιακά κάποια πράγματα (με αργές χρόνιες ή επαναλαμβανόμενες διαδικασίες) για να καταργήσουμε τις ψευδαισθήσεις μας κι όχι να τα κατανοήσουμε όλα διανοητικά. Πρέπει να ζήσουμε τη θεωρία μας στη πράξη. Στις νεότερες ηλικίες συναντάμε συνήθως την απώθηση (δεν ξέρουμε ποια είναι τα κρυμμένα μας κομμάτια και επιμένουμε να επιθυμούμε τα σίγουρα και ασφαλή = τα συνειδητά μας κομμάτια). Όλα τα υπόλοιπα τα αισθανόμαστε σαν απειλή ή σαν κάτι ξένο (εγώ δεν είμαι έτσι, αυτό δεν έχει να κάνει με μένα) και μη επιθυμητό (προβάλουμε αντίσταση σ’ αυτά που πρέπει να μάθουμε). Στις μεγαλύτερες ηλικίες, αρχίζουμε να αποδεχόμαστε αυτό που έχουμε απωθήσει, αλλά με δύσκολο και αργό τρόπο γιατί δεν μας αφήνουν οι ψευδαισθήσεις μας. Συνήθως κάποια στιγμή μαθαίνουμε για τα κρυμμένα μας κομμάτια, αλλά κάνουμε το λάθος να προσπαθούμε να τα αλλάξουμε ή να απαλλαχτούμε από αυτά κι όχι να τα αποδεχτούμε πραγματικά.

 

7)  Τι μπορούμε να μάθουμε από ένα ωροσκόπιο με την Εξελικτική – Ενεργειακή  μέθοδο: στο κάθε ωροσκόπιο, υπάρχουν ΟΛΕΣ οι πληροφορίες που θα θέλαμε να μάθουμε, αλλά δεν μπορούμε να τις βρούμε λόγω των ψευδαισθήσεων και των φίλτρων που έχουμε κι όχι λόγω της έλλειψης της γνώσης κάποιων τεχνικών.

 

 

 

 

 Β) ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ – ΚΡΙΣΙΜΑ ΣΗΜΕΙΑ

 

 

 

 

1)     Δεν υπάρχουν «ξαφνικά» εξωτερικά γεγονότα, όσο κι αν μας φαίνονται ότι προκαλούνται από εξωτερικές δυνάμεις άσχετες με μας.

 

 

Όλα προέρχονται από κομμάτια του εαυτού μας που έχουμε απωθήσει και τα οποία «προσπαθούν» να μας κάνουν να τα αναγνωρίσουμε και να τα αποδεχτούμε.

 

 

2)    Δεν μπορούμε να «απαλλαγούμε» από αυτά τα κομμάτια. Δεν μπορούμε να τα σκοτώσουμε ή να τα εκμηδενίσουμε. Είναι σαν να θανατώνουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας. Η λύση είναι να τα αναγνωρίσουμε, να τα αποδεχτούμε και να τα βγάλουμε στο φως. Να επιφέρουμε δηλαδή ένα είδος ισορροπίας ανάμεσα σε όλα μας τα κομμάτια. Να αρχίσουμε να τα εκφράζουμε όλα. Με το να πολεμάμε τα απωθημένα μας κομμάτια, απλώς καταφέρνουμε να τα κάνουμε ισχυρότερα. Κάποιος  που αναγνωρίζει ή παραδέχεται ότι κρύβει θυμό και αρχίζει σταδιακά να τον εκφράζει και να τον αποδέχεται, σπάνια θα φτάσει σε ακρότητες. Κάποιος που κρύβει συστηματικά τον θυμό του και προσπαθεί να τον θάψει, μπορεί κάποτε μέχρι και να σκοτώσει.

 

Οι «εξωτερικοί πολεμιστές» δεν καταφέρνουν να «μιλήσουν» με τον εσωτερικό τους εαυτό, ασχολούμενοι συνεχώς με το να πολεμάνε φανταστικούς εξωτερικούς Θεούς και Δαίμονες ή κατακτώντας διαρκώς καινούργια κάστρα.

 

Οι «εσωτερικοί πολεμιστές» δεν καταφέρνουν να αποδεχτούν τα απωθημένα τους κομμάτια, γιατί έχουν τύψεις ή ενοχές και προσπαθούν να «απαλλαγούν» από αυτά (ή ντρέπονται γι’ αυτά – ή φοβούνται γι’ αυτά) ή επειδή ασχολούνται διαρκώς μ’ αυτά!!!  (έχουν πάει σε όλα τα σεμινάρια, έχουν γνώμη για τα πάντα, έχουν διαβάσει όλα τα βιβλία εσωτερικής αναζήτησης, ξέρουν όλα τα κόλπα και όλες τις τεχνικές διαλογισμού, έχουν επαφή με την 3η – 4η – 5η – 6η – 7η – 8η διάσταση, κάνουν τάι – τσι, τσι – κόνγκ κλπ, έχουν συλλέξει όποια πληροφορία υπάρχει σε σχέση με όλα τα φυσικά ή τα μεταφυσικά ζητήματα  κλπ).

 

 

                            

 

 

3)     Τα «κακά» που απωθούμε (η «μαύρη» μας πλευρά), δεν είναι και τόσο μαύρη όσο μας φαίνεται. Εμείς κρίνουμε (λανθασμένα) ότι είναι «μαύρη». Εμείς νομίζουμε ότι θα μας καταστρέψει αν την αφήσουμε να βγει στο φως και να εκφραστεί (είναι μια ψευδαίσθηση που κακώς την εκλαμβάνουμε σαν πραγματικότητα). Στην πραγματικότητα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο: Όσο κρύβουμε και απωθούμε κάτι, τόσο αυτό γίνεται επικίνδυνο για μας (για την υγεία μας, για τους γύρω μας, για την νοητική ή την ψυχολογική μας ισορροπία κλπ).

 

 

 

Όσο το αφήνουμε να αναπνεύσει και να βγει στο φως, τόσο αυτό εκφράζεται πιο ήπια και συγκρατημένα.

 

 

 

Η ΕΝΤΑΣΗ δηλαδή που θα εκδηλωθεί κάτι, εξαρτάται από το βαθμό απόκρυψής  και απώθησής του.

 

 

4)    Έλκουμε από το εξωτερικό περιβάλλον μόνο  όσα έχουμε μέσα μας (φανερά ή θαμμένα). Άρα έλκουμε και τις ψευδαισθήσεις μας (τις οποίες εκλαμβάνουμε σαν «αλήθεια» ή σαν «πραγματικότητα»). Οι άνθρωποι που «τραβάμε» συνήθως έχουν τις ίδιες απόψεις - ψευδαισθήσεις με μας. Μαζευόμαστε λοιπόν σε ομάδες και «επιβεβαιώνουμε» τις απόψεις μας, νομίζοντας τις για «αληθινές» (αφού και οι άλλοι έχουν την ίδια άποψη ή καταλήγουν στα ίδια συμπεράσματα με μας – άρα έτσι πρέπει να λειτουργούν τα πράγματα – λέμε…).

 

Στην πραγματικότητα τις περισσότερες φορές οι άλλοι (και κυρίως αυτοί που μας «βοηθούν» - ψυχολογικά γκρούπ αυτογνωσίας – ομάδες Αστρολογίας – Δάσκαλοι – ομάδες διαλογισμού κλπ) , έχοντας τις ίδιες ψευδαισθήσεις με μας - ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ή ΤΙΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ! Δεν υπάρχει λοιπόν ξεκάθαρα «σωστό» και «λάθος». Αυτό που μας φαίνεται «σωστό» επειδή έχουμε καταλήξει σ’ αυτό το συμπέρασμα μετά από ψάξιμο, ή επειδή το ισχυρίζονται και κάποιοι «οδηγοί – δάσκαλοι» μας ή άνθρωποι που εμπιστευόμαστε και θαυμάζουμε, μπορεί να είναι άλλη μια μορφή ψευδαίσθησης. Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί κι ευέλικτοι κι όχι απόλυτοι στις απόψεις μας. Αυτό που σήμερα θεωρούμε σαν σίγουρο ή «σωστό» ή σαν την απόλυτη «αλήθεια», μπορεί να αλλάξει αύριο. Η απόλυτη «αλήθεια» δεν υπάρχει.

 

Η οποιαδήποτε «αλήθεια» είναι υποκειμενική.

 

 

5)    Οι αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις μας θέλουν καιρό για να αναγνωριστούν και να μειωθούν. Κάθε πράγμα, γεγονός ή άνθρωπος που σας ενοχλεί και σας ξεβολεύει, ουσιαστικά σας φέρνει πιο κοντά στον «αληθινό» σας εαυτό. Είναι το μέσον για να μειωθούν τα πέπλα και τα φίλτρα των ψευδαισθήσεών σας. Σας δείχνει τα κρυμμένα και απωθημένα σας κομμάτια ή ποια κομμάτια του εαυτού σας έχετε παραμελήσει και θα πρέπει να αναπτύξετε.

 

 

6)    Όλα αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ. Το ταξίδι μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον και ευχάριστο. Η αν συνεχίσετε να αντιστέκεστε, πολύ ανιαρό και δυσάρεστο.

 

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ…

 

 

 

 

 

 

---

 

 

Μαθήματα  πAstrology  ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ

(ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ Ή ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ)Ή ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ.

 

Δείτε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τα μαθήματα  ΕΔΩ , ή ένα ΔΕΙΓΜΑ των μαθημάτων  ΕΔΩ…

 

 

© Copyright  2013 – 3102  Γ. Καλοκύρης  - Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας.