Ομάδες μελέτης  π - Astrology

 

---

 

 

 

 

 

Όσοι μένουν στην Αθήνα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της π - Astrology (εκτός από τον τρόπο δια αλληλογραφίας / εξ’ αποστάσεως) και μέσω μιας ομάδας μελέτης.

 

Οι ομάδες μελέτης έχουν περιορισμένο αριθμό ατόμων και τα μαθήματα γίνονται δύο φορές τον μήνα συνήθως Σάββατο ή Κυριακή. Η διάρκεια κάθε μαθήματος είναι  δυόμισι  ώρες.

 

Στις ομάδες μελέτης αναπτύσσεται διεξοδικά η θεωρία του κάθε μαθήματος και γίνεται πρακτική εξάσκηση πάνω στα όσα μαθαίνετε. Σε κάθε μάθημα κρατάτε τις δικές σας σημειώσεις, λύνετε άμεσα τις όποιες απορίες έχετε και αλληλεπιδράτε – ανταλλάσσετε απόψεις / βιώματα / εμπειρίες με τα άλλα μέλη της ομάδας. Εκτός από τις σημειώσεις που κρατάτε οι ίδιοι, σε κάθε μάθημα θα σας χορηγούνται και επιλεγμένες σημειώσεις από τα μαθήματα (πχ πίνακες ερμηνειών, σχεδιαγράμματα, χάρτες για εξάσκηση, επιλεγμένες ασκήσεις / ερωτήσεις κλπ).

 

 

 

 

Τα μαθήματα δεν απευθύνονται μόνο στο διανοητικό – αναλυτικό σας κομμάτι (απλή ανάλυση και συλλογή πληροφοριών), αλλά και στο ενεργειακό σας κομμάτι (ενεργειακή εξισορρόπηση μέσω βιωματικών τεχνικών και μεθόδων).

 

 

 

Μάρτιος 2016

 

 

 

Νέα ομάδα μελέτης για τον 1ο κύκλο μαθημάτων της  π Astrology.

 

 

Δύο Παρασκευές το μήνα 6 μμ – 8.30 μμ

σε αίθουσα κοντά στο Jumbo Leroy Merlin στην Πειραιώς

στο ύψος του Ρέντη.

 

 

 

---

Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων

 

 

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα μελέτης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail :

 

Γιάννης Καλοκύρης : astro@eal-gr.net

 

 

Για νέα, ανακοινώσεις, τυχόν αλλαγές στις ημερομηνίες ή τις ώρες έναρξης – λήξης των ομάδων κλπ.  μπορείτε να δείτε  στο Blog ή το Forum της  πAstrology.

 

 

Επιστροφή στα Μαθήματα της π - Astrology

 

 

 

 

© Copyright 2013 - 3102  Γ. Καλοκύρης  - Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας.