Ομάδες μελέτης  π - Astrology

 

---

 

 

 

* * * * * * * * * *   20 χρόνια πAstrology    * * * * * * * * * *

 

 

Φέτος  η  πAstrology κλείνει τα 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο της Αστρολογίας. Δείτε μια μικρή ιστορική αναδρομή, καθώς και κάποιες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που υπάρχουν λόγω της επετείου αυτής, εδώ

 

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

 

 

 

Όσοι μένουν στην Αθήνα μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της π - Astrology (εκτός από τον τρόπο δια αλληλογραφίας / εξ’ αποστάσεως) και μέσω μιας ομάδας μελέτης.

 

Οι ομάδες μελέτης έχουν περιορισμένο αριθμό ατόμων (ελάχιστος 5 άτομα – μέγιστος 8 άτομα) και τα μαθήματα γίνονται δια ζώσης μία φορά τον μήνα - συνήθως Σάββατο (σε αίθουσα κοντά στο Jumbo Leroy Merlin στην Πειραιώς) - - ή διαδικτυακά μέσω Skype ή Zoom. Η διάρκεια κάθε μαθήματος είναι  τέσσερις  ώρες αν είναι δια ζώσης / από κοντά, ενώ αν γίνεται διαδικτυακά, τότε θα χωρίζεται σε δύο μέρη (δύο φορές τον μήνα), δύο ώρες την κάθε φορά (πχ κάποιο Σάββατο και το μεθεπόμενο Σάββατο ή όποια άλλη μέρα αποφασιστεί από τα μέλη της ομάδας). Το κόστος είναι 40 ευρώ το μήνα (για το ένα τετράωρο μάθημα - ή για τα δύο δίωρα μαζί).

 

 

Στις ομάδες μελέτης αναπτύσσεται διεξοδικά η θεωρία του κάθε μαθήματος και γίνεται πρακτική εξάσκηση πάνω στα όσα μαθαίνετε. Σε κάθε μάθημα κρατάτε τις δικές σας σημειώσεις, λύνετε άμεσα τις όποιες απορίες έχετε και αλληλεπιδράτε – ανταλλάσσετε απόψεις / βιώματα / εμπειρίες με τα άλλα μέλη της ομάδας. Εκτός από τις σημειώσεις που κρατάτε οι ίδιοι, σε κάθε μάθημα θα σας χορηγούνται και επιλεγμένες σημειώσεις από τα μαθήματα (πχ πίνακες ερμηνειών, σχεδιαγράμματα, χάρτες για εξάσκηση, επιλεγμένες ασκήσεις / ερωτήσεις, φυλλάδια με την αντίστοιχη θεωρία του μαθήματος κλπ).

 

 

Οι 4 κύκλοι των μαθημάτων συνήθως ολοκληρώνονται σε 3 ή 4 σεζόν (ανάλογα με το επίπεδο γνώσεων των μελών της ομάδας / τελείως αρχάριοι ή με κάποιες βασικές γνώσεις γενικής Αστρολογίας). Η κάθε σεζόν ξεκινά Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο μιας χρονιάς και τελειώνει τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο της επόμενης χρονιάς.

 

 

 

 

Τα μαθήματα δεν απευθύνονται μόνο στο διανοητικό – αναλυτικό σας κομμάτι (απλή ανάλυση και συλλογή πληροφοριών), αλλά και στο ενεργειακό σας κομμάτι (ενεργειακή εξισορρόπηση μέσω βιωματικών τεχνικών και μεθόδων).

 

 

                                                                                                     

 

 

Νέα ομάδα μελέτης από τον Οκτώβριο του 2021

 

 

 

Μια νέα ομάδα μελέτης των κύκλων των μαθημάτων της  π Astrology

πρόκειται να ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2021. Αν ενδιαφέρεστε

να συμμετάσχετε επικοινωνήστε μαζί μας

 

 

Τα μαθήματα θα γίνονται σε αίθουσα

κοντά στο Jumbo Leroy Merlin στην Πειραιώς

ή διαδικτυακά μέσω Skype ή Zoom

 

 

 

 

---

Πληροφορίες – Εκδήλωση ενδιαφέροντος - Κρατήσεις θέσεων

 

 

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα μελέτης, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail :

 

Γιάννης Καλοκύρης : astro@eal-gr.net

 

 

 

Επιστροφή στα Μαθήματα της π - Astrology

 

 

 

 

© Copyright 2021 - 3102  Γιάννης Καλοκύρης  - Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή του, σε οποιοδήποτε μέσο μετά ή άνευ επεξεργασίας.