Βιβλία

για την μέθοδο π

Βιβλία στα οποία αναπτύσσεται η θεωρία και η πρακτική εφαρμογή της π - Astrology...

Στα βιβλία αυτά μαθαίνουμε για τις βασικές μας ψευδαισθήσεις και για το πώς λειτουργούμε συνήθως, το πόσο πολύ ταυτιζόμαστε με τις σκέψεις τα συναισθήματα και τα χαρακτηριστικά μας, για το εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής, ποιος είναι ο δρόμος μας σ’ αυτή τη ζωή, σε ποιο εξελικτικό στάδιο βρισκόμαστε, καθώς και ποιο είναι το επόμενο βήμα μας – τι πρέπει να κάνουμε για να εξελιχθούμε. Ανακαλύπτουμε τις ατομικές πληγές – κενά μας, καθώς και την θεραπεία – το Δώρο που υπάρχει μέσα σε κάθε πληγή. Μαθαίνουμε για τα στάδια αύξησης της συνειδητότητας και το πως ερχόμαστε σε επαφή με τον πραγματικό μας εαυτό (τον πυρήνα μας). Τέλος εφαρμόζουμε πρακτικά τα όσα μάθαμε κατά την ερμηνεία ενός οποιουδήποτε γενέθλιου χάρτη.

Mobirise

Η μέθοδος π

50 €

Υπό έκδοση (1ο εξάμηνο 2023)

ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΗΣ  π - ASTROLOGY

Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται συνοπτικά τα βασικότερα σημεία της μεθόδου π, η θεωρία πάνω στην οποία στηρίζεται η μέθοδος αυτή και το πως την χρησιμοποιούμε για να ερμηνεύσουμε ένα οποιοδήποτε γενέθλιο χάρτη. Μερικά από τα θέματα που περιλαμβάνονται είναι: ο σκοπός της ενσάρκωσης, ο εξελικτικός δρόμος της Ψυχής, τα στάδια αύξησης της συνειδητότητας, οι πληγές που έχουμε και η θεραπεία που πρέπει ν' ακολουθήσουμε για να γιατρέψουμε τις πληγές αυτές, η ισορροπία και η σύγκλιση των "αντίθετων" πόλων, η αποδοχή όλων μας των κομματιών, η μετάβαση από τον περιφερειακό στον πραγματικό Εαυτό και η επαφή με τον πυρήνα μας κλπ. Περιέχονται ερμηνείες για τον Χείρωνα τον Πλούτωνα και τους Δεσμούς της Σελήνης, όπως και αρκετά παραδείγματα πάνω σε γενέθλιους χάρτες για να κατανοήσει κάποιος καλύτερα το πώς ερμηνεύουμε ένα ωροσκόπιο με την μέθοδο π. Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν κάποιες βασικές γνώσεις για το τι είναι και πως εφαρμόζεται η π – Astrology στην πράξη.


«Περπατήστε με αυτούς που αναζητούν την αλήθεια. Τρέξτε μακριά απ' αυτούς που νομίζουν ότι τη βρήκαν» DEEPAK CHOPRA


Ακολουθούν τα βιβλία των τεσσάρων κύκλων των μαθημάτων της π - Astrology, όπου μαθαίνουμε αναλυτικά να εφαρμόζουμε την μέθοδο π στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη. 

Το κάθε μάθημα περιέχει την αντίστοιχη θεωρία διατυπωμένη απλά και με σαφήνεια, αναλυτικά παραδείγματα και πρότυπα απαντήσεων που μας βοηθούν να εμπεδώσουμε και να εφαρμόσουμε στην πράξη τα όσα μάθαμε στην θεωρία, καθώς και ασκήσεις / ερωτήσεις – χωρισμένες σε 3 επίπεδα «δυσκολίας». 

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ 4 ΚΥΚΛΩΝ - ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ π - ASTROLOGY ΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΒΙΒΛΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ.

Τα βιβλία των μαθημάτων της π - Astrology

Ο αναζητητής των ψευδαισθήσεων
1η έκδοση 2013 - 420 σελίδες

Περιγραφή του Εγώ (έντονες ταυτίσεις - απωθήσεις).

Ο αναζητητής της "Αλήθειας"
1η έκδοση 2014 - 435 σελίδες

Εγώ - Σκιά (επαφή με τα απωθημένα μας κομμάτια).

Το "τέλος" της αναζήτησης
1η έκδοση 2021 - 440 σελίδες

Από τον περιφερειακό στον πραγματικό εαυτό.

Ο "ελεύθερος"
άνθρωπος
Υπό έκδοση (2ο εξάμηνο 2022)

Πως εφαρμόζεται η μέθοδος π στην πράξη.

Mobirise

Εμείς και οι "άλλοι" 

Υπό έκδοση (2ο εξάμηνο 2023)

Ένα 5ο συμπληρωματικό μέρος στους τέσσερις κύκλους των μαθημάτων, για όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν περισσότερο. Περιλαμβάνει την σύγκριση δύο ή περισσότερων ωροσκοπίων με την μέθοδο π  (συναστρίες - σχέσεις γονιών με παιδιά - διελεύσεις - πρόοδοι κλπ). Και αυτό - σε κάθε μάθημα - περιέχει την αντίστοιχη θεωρία, αναλυτικά παραδείγματα και ερωτήσεις - ασκήσεις για εξάσκηση και εμπέδωση της ύλης.

Από την θεωρία στην πράξη

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τα θέματα που αναπτύσσονται στα βιβλία, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα και τα σεμινάρια της πρακτικής εφαρμογής της μεθόδου π, ή να συμμετάσχετε σε μια ομάδα μελέτης της π - Astrology...


«Τίποτε δεν είναι οδυνηρό από τη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι τίποτε δεν είναι αληθινό»  NEAL DONALD WALSCH


Για περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο π, τους κύκλους των μαθημάτων, τις ομάδες μελέτης, τα βιβλία και τα σεμινάρια της π – Astrology - ή για να κλείσετε κάποιο ραντεβού για ατομική συνεδρία – επικοινωνήστε μαζί μας...

Email

astro@eal-gr.net

Τηλέφωνο

210 6547379   -  6908754948
(Δευ - Παρ / 11.00 - 13.00)

Mobirise page builder - More here