Βιβλία

για την μέθοδο π

Βιβλία στα οποία αναπτύσσεται η θεωρία και η πρακτική εφαρμογή της π - Astrology...

Στα βιβλία αυτά μαθαίνουμε για τις βασικές μας ψευδαισθήσεις και για το πώς λειτουργούμε συνήθως, το πόσο πολύ ταυτιζόμαστε με τις σκέψεις τα συναισθήματα και τα χαρακτηριστικά μας, για το εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής, ποιος είναι ο δρόμος μας σ’ αυτή τη ζωή, σε ποιο εξελικτικό στάδιο βρισκόμαστε, καθώς και ποιο είναι το επόμενο βήμα μας – τι πρέπει να κάνουμε για να εξελιχθούμε. Ανακαλύπτουμε τις ατομικές πληγές – κενά μας, καθώς και την θεραπεία – το Δώρο που υπάρχει μέσα σε κάθε πληγή. Μαθαίνουμε για τα στάδια αύξησης της συνειδητότητας και το πως ερχόμαστε σε επαφή με τον πραγματικό μας εαυτό (τον πυρήνα μας). Τέλος εφαρμόζουμε πρακτικά τα όσα μάθαμε κατά την ερμηνεία ενός οποιουδήποτε γενέθλιου χάρτη.


«Περπατήστε με αυτούς που αναζητούν την αλήθεια. Τρέξτε μακριά απ' αυτούς που νομίζουν ότι τη βρήκαν» DEEPAK CHOPRA


Ακολουθούν τα βιβλία των πέντε κύκλων των μαθημάτων της π - Astrology, όπου μαθαίνουμε αναλυτικά να εφαρμόζουμε την μέθοδο π στην ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη. 

Το κάθε μάθημα περιέχει την αντίστοιχη θεωρία διατυπωμένη απλά και με σαφήνεια, αναλυτικά παραδείγματα και πρότυπα απαντήσεων που μας βοηθούν να εμπεδώσουμε και να εφαρμόσουμε στην πράξη τα όσα μάθαμε στην θεωρία, καθώς και ασκήσεις / ερωτήσεις – χωρισμένες σε 3 επίπεδα «δυσκολίας». 

1ος κύκλος  - Περιγραφή του ΕΓΩ
1η έκδοση 2013 - 420 σελίδες

Στον 1ο κύκλο των μαθημάτων,  μαθαίνουμε για τις βασικές μας ψευδαισθήσεις και για το πώς λειτουργούμε συνήθως (διπολική σκέψη – έννοιες «κακού» / «καλού»). Κατανοούμε ότι όλα τα πράγματα είναι ουδέτερα κι ότι εμείς τα κρίνουμε υποκειμενικά σαν «καλά» ή «κακά». Ότι το κάθε τι περιέχει και το «αντίθετό» του κι ότι αυτά που αρχικά φαίνονται σαν «αντίθετα» στην πραγματικότητα είναι συμπληρωματικά – ότι είναι διαφορετικές όψεις του ίδιου ζητήματος – απλά εκφρασμένες με άλλο τρόπο. Μαθαίνουμε σταδιακά να μην βλέπουμε (ή να ερμηνεύουμε) τα πράγματα σαν «άσπρα» ή «μαύρα».

50

2ος κύκλος - Από το ΕΓΩ στην ΣΚΙΑ
1η έκδοση 2014 - 435 σελίδες

Στον 2ο κύκλο, αναζητάμε το νόημα που «κρύβεται» πίσω από όλα αυτά που έλκουμε στη ζωή μας. Μαθαίνουμε για το εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής, από πού προερχόμαστε και προς τα πού πηγαίνουμε, ποιος είναι ο δρόμος μας σ’ αυτή τη ζωή, σε ποιο εξελικτικό στάδιο βρισκόμαστε, καθώς και ποιο είναι το επόμενο βήμα μας – τι πρέπει να κάνουμε για να εξελιχθούμε (προς τα πού μας οδηγεί στην παρούσα ενσάρκωση η Ψυχή μας).  Τέλος, αρχίζουμε να κατανοούμε καλύτερα την αιτία των βασικών μας ψευδαισθήσεων – και ανακαλύπτουμε την «αλήθεια» και το «γιατί» πίσω απ’ όλα αυτά που μας συμβαίνουν.

50

3ος κύκλος - Η επαφή με τον ΠΥΡΗΝΑ
1η έκδοση 2021 - 440 σελίδες

Στον 3ο κύκλο, μελετάμε τον Χείρωνα στο γενέθλιο ωροσκόπιο – την αποκοπή από την Πηγή και τις ατομικές πληγές μας, καθώς και την θεραπεία – το Δώρο που υπάρχει μέσα σε κάθε πληγή. Μαθαίνουμε για τα στάδια αύξησης της συνειδητότητας, καθώς και το πώς γίνεται η μετάβαση από το ένα στάδιο στο άλλο.  Βλέπουμε πως διαφοροποιείται η ερμηνεία των συμβόλων ανάλογα με τον βαθμό συνειδητότητας και το εξελικτικό μας στάδιο. Τέλος, μαθαίνουμε για τον Φυσικό Νόμο και κατανοούμε τι σημαίνει να ζει κάποιος μια ζωή σε ισορροπία και τον ρόλο που παίζει σ’ αυτό η ευρύτερη ή η περιορισμένη  οπτική μας γωνία.

50

4ος κύκλος - Η μέθοδος π στην πράξη
Υπό έκδοση

Στον 4ο κύκλο συνθέτουμε όλες τις γνώσεις που αναπτύξαμε στους προηγούμενους κύκλους - και μαθαίνουμε να ερμηνεύουμε πλήρως ένα ωροσκόπιο με τη μέθοδο της π – Astrology. Η πρακτική εφαρμογή της μεθόδου π, παρουσιάζεται αναλυτικά (τεχνικές - βήματα της μεθόδου - παραδείγματα ερμηνείας κλπ). Οι ερμηνείες μας είναι ουσιαστικές (σ’ ένα βαθύτερο επίπεδο) – γιατί ο περιφερειακός μας εαυτός «παρεμβαίνει» ελάχιστα στην όλη διαδικασία. Βρισκόμαστε σ’ επαφή με το κέντρο μας ενώ αναλύουμε («μιλάμε» απ’ την μεριά του παρατηρητή - κι όχι μέσω κάποιου κομματιού μας με το οποίο είμαστε ταυτισμένοι ή έχουμε απωθήσει).  Ζούμε όλο και περισσότερο στο ΤΩΡΑ, βιώνοντας ότι μας συμβαίνει – αναγνωρίζοντας την ισορροπία και την αρμονία που υπάρχει μέσα στο καθετί στο Σύμπαν.


70

5ος κύκλος - Συναστρίες / Διελεύσεις 
Υπό έκδοση 

Στον 5ο κύκλο μαθαίνουμε πως γίνεται η σύγκριση δύο ή περισσοτέρων ωροσκοπίων με την μέθοδο π. Μαθαίνουμε για τα διάφορα είδη σχέσεων, τις ψευδαισθήσεις που έχουμε γι’ αυτές, καθώς και τεχνικές ανάλυσης των σχέσεων (συναστρία με την μέθοδο π, συνδυαστικό ωροσκόπιο, μέθοδος προβολών / ταυτίσεων – απωθήσεων κλπ). Εκτός από τις ερωτικές και τα διάφορα άλλα είδη σχέσεων (φιλικές, επαγγελματικές, συνεργάτες κλπ), ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στις καθοριστικές για την ζωή μας σχέσεις ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά (όπως και την υπόλοιπη ευρύτερη μας οικογένεια – παππούδες, αδέρφια, συγγενείς κλπ). Τέλος ασχολούμαστε με τις διελεύσεις και τις προόδους των πλανητών και μαθαίνουμε το πως αυτές μας βοηθούν ν’ αυξήσουμε την συνειδητότητα μας και να εξελιχθούμε.


50

Από την θεωρία στην πράξη

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τα θέματα που αναπτύσσονται στα βιβλία, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα μελέτης, ή να παρακολουθήσετε τα μαθήματα εξ' αποστάσεως μέσω των βιβλίων της μεθόδου π...


«Τίποτε δεν είναι οδυνηρό από τη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι τίποτε δεν είναι αληθινό»  NEAL DONALD WALSCH


Δείτε το κανάλι και την βιβλιοθήκη της π - Astrology στο You Tube και το Pinterest, για προτεινόμενα βιβλία και βίντεο για την "μέθοδο π" ...

Για περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο π, τους κύκλους των μαθημάτων, τις ομάδες μελέτης, τα βιβλία της π – Astrology - ή για να κλείσετε κάποιο ραντεβού για ατομική συνεδρία – επικοινωνήστε μαζί μας...

Email

astro@eal-gr.net

Τηλέφωνο

210 6547379   -  6908754948
(Δευ - Παρ / 11.00 - 13.00)

Created with Mobirise