Πληροφορίες

Επικοινωνία

Σύντομο βιογραφικό και πληροφορίες επικοινωνίας

MobiriseO Γιάννης Καλοκύρης γεννήθηκε το 1962 στο Ηράκλειο Κρήτης. Ασχολείται με τη διδασκαλία και την εκπαίδευση, καθώς και με τη συγγραφή και την εικονογράφηση βιβλίων. Επίσης μελετά και ερευνά την Αστρολογία και γενικά τα μυστήρια του Σύμπαντος μέσα από ποικίλες θεωρίες, πρακτικές και τεχνικές. Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε Αστρολογικά περιοδικά. Είναι εισηγητής διαλέξεων και σεμιναρίων αστρολογικού ενδιαφέροντος αλλά και ποικίλης θεματολογίας, με κέντρο πάντα τον άνθρωπο ως ενιαίο σύνολο ΣΩΜΑ – ΝΟΥΣ – ΠΝΕΥΜΑ.

Από το 2001 ασχολείται και προτείνει μια νέα προσέγγιση στην Αστρολογία, την π – Astrology ("μέθοδος π").


Στην προσέγγιση αυτή, η Αστρολογία αποτελεί ένα μόνο μέρος, είναι ένα “εργαλείο” ανάμεσα σ’ άλλα και δεν είναι αυτοσκοπός. Η μέθοδος δεν στηρίζεται τόσο στην διανοητική - αναλυτική αντιμετώπιση που συνήθως ακολουθείται κατά την εφαρμογή της Αστρολογίας, αλλά είναι περισσότερο βιωματική και “γειωμένη” στην πραγματικότητα. Είναι ένα είδος ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ Αστρολογίας, που χρησιμοποιεί κυρίως τις αρχές του Φυσικού Νόμου (το πώς λειτουργούν τα πράγματα στη φύση και στην ανθρώπινη εμπειρία) σε συνδυασμό με τη μελέτη του Χείρωνα, ο οποίος αποτελεί το “κλειδί” για να ξεκλειδώσει και να ερμηνευτεί καλύτερα ο κάθε γενέθλιος χάρτης.

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, όπου παρουσιάζει τα αποτελέσματα και τις τεχνικές της μεθόδου σε διάφορες ομάδες μελέτης (διαδικτυακές ή δια ζώσης).


«Υπάρχουν 10 τύποι ανθρώπων: αυτοί που καταλαβαίνουν το δυαδικό αριθμητικό σύστημα και αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν» ΑΝΩΝΥΜΟΣ


Mobirise

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο π, τους κύκλους των μαθημάτων, τις ομάδες μελέτης, τα βιβλία της π – Astrology - ή για να κλείσετε κάποιο ραντεβού για ατομική συνεδρία – επικοινωνήστε μαζί μας...

Email

astro@eal-gr.net

Τηλέφωνο

210 6547379   -  6908754948
(Δευ - Παρ / 11.00 - 13.00)

Design a website - Click now