Άρθρα - Κείμενα

για την μέθοδο π

Διάφορα άρθρα και κείμενα του Γιάννη Καλοκύρη σχετικά με την θεωρία και την πρακτική εφαρμογή της π - Astrology.

Τα άρθρα και τα κείμενα αυτά μας βοηθούν να κατανοήσουμε καλύτερα τις βασικές αρχές της π - Astrology και το πώς εφαρμόζεται στην πράξη (πως λειτουργούν τα πράγματα στην Φύση και στην ανθρώπινη εμπειρία, πως ερμηνεύουμε έναν γενέθλιο χάρτη ανάλογα με το εξελικτικό στάδιο στο οποίο βρισκόμαστε, ποιες είναι οι μεγαλύτερες ψευδαισθήσεις που έχουμε, ποια πράγματα και καταστάσεις αποφεύγουμε να αντιμετωπίσουμε, πως θα ζήσουμε μια καλύτερη και πιο ισορροπημένη ζωή κλπ). Επίσης παρουσιάζονται τα βιβλία της π - Astrology και της μεθόδου π που κυκλοφορούν (ή είναι υπό έκδοση).

Άρθρα και κείμενα για την π - Astrology

Ο Φυσικός Νόμος

Πως λειτουργούν τα πράγματα στην Φύση και στην ανθρώπινη εμπειρία.

Χείρωνας

Το Εξελικτικό ταξίδι της ενθύμησης και της "επανένωσης" όλων μας των κομματιών. 

Εξελικτικά στάδια

Πως ερμηνεύουμε έναν γενέθλιο χάρτη, ανάλογα με το εξελικτικό στάδιο στο οποίο βρισκόμαστε.

Βαθμός συνειδητότητας

Από τις έντονες ταυτίσεις και απωθήσεις, σε μια καλύτερη και πιο ισορροπημένη ζωή.

Ποσειδώνας

Η κάθοδος στην Ύλη και η επιστροφή στην Πηγή. Πως να βιώσουμε τον Παράδεισο στην Γη.

Κρόνος

Πως να γίνουμε πιο υπεύθυνοι και να αντιμετωπίσουμε όσα "κουβαλάμε" από προηγούμενες ζωές.

Mobirise

Άλλα άρθρα

Περισσότερα άρθρα γύρω από τα θέματα που διαπραγματεύεται η π - Astrology, μπορείτε να βρείτε στο blog της π - Astrology, καθώς και στα προτεινόμενα άρθρα από διάφορες άλλες πηγές και ιστότοπους.


«Η επιστήμη χωρίς την θρησκεία είναι κουτσή.
Η θρησκεία χωρίς την επιστήμη είναι τυφλή» ALBERT EINSTEIN


Mobirise

Βιβλία π - Astrology


Εδώ θα βρείτε βιβλία στα οποία αναπτύσσεται η θεωρία και η πρακτική εφαρμογή της μεθόδου π. Στα βιβλία αυτά μαθαίνουμε για τις βασικές μας ψευδαισθήσεις και για το πώς λειτουργούμε συνήθως, το πόσο πολύ ταυτιζόμαστε με τις σκέψεις τα συναισθήματα και τα χαρακτηριστικά μας, για το εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής, ποιος είναι ο δρόμος μας σ’ αυτή τη ζωή, σε ποιο εξελικτικό στάδιο βρισκόμαστε, καθώς και ποιο είναι το επόμενο βήμα μας – τι πρέπει να κάνουμε για να εξελιχθούμε. Ανακαλύπτουμε τις ατομικές πληγές – κενά μας, καθώς και την θεραπεία – το Δώρο που υπάρχει μέσα σε κάθε πληγή. Μαθαίνουμε για τα στάδια αύξησης της συνειδητότητας και το πως ερχόμαστε σε επαφή με τον πραγματικό μας εαυτό (τον πυρήνα μας). Τέλος εφαρμόζουμε πρακτικά τα όσα μάθαμε κατά την ερμηνεία ενός οποιουδήποτε γενέθλιου χάρτη.

Από την θεωρία στην πράξη

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τα θέματα που αναπτύσσονται στα άρθρα, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα μελέτης, ή να παρακολουθήσετε τα μαθήματα εξ' αποστάσεως μέσω των βιβλίων της μεθόδου π...

Mobirise html creator