Προτεινόμενα βιβλία

για το εξελικτικό
ταξίδι της Ψυχής

Ενδιαφέροντα βιβλία που σχετίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τα ζητήματα και τα θέματα που πραγματεύεται η π - Astrology...

Το διάβασμα των βιβλίων και η αναζήτηση πληροφοριών και γνώσεων είναι κάτι το ευχάριστο και το χρήσιμο, αλλά δεν αντικαθιστά την πραγματική βίωση και την πρακτική εφαρμογή των όσων διαβάζουμε.

Η απόκτηση θεωρητικών γνώσεων και η διανοητική συλλογή πληροφοριών για ένα θέμα είναι ένα πρώτο βήμα για να γνωρίσουμε «καλύτερα» τον εαυτό μας και τον κόσμο που μας περιβάλλει, αλλά δεν είναι αρκετό! Είναι «οκ» να ικανοποιούμε το κομμάτι του εαυτού μας που θέλει να μάθει, που θέλει να αναλύει – ή (κυρίως) που θέλει να ελέγχει τα πράγματα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βγούμε εκεί «έξω» και να ζήσουμε τα όσα έχουμε διαβάσει αποκτώντας εμπειρίες και βιώνοντας στη πράξη τα όσα ξέρουμε μόνο διανοητικά.

Για το κομμάτι σας που θέλει να αναλύει και να περιγράφει ή που θέλει να μάθει θεωρητικά το πως λειτουργούν τα πράγματα, παρακάτω προτείνονται κάποια βιβλία. Δεν θα «αλλάξουν» τη ζωή σας, δε θα σας κάνουν να «αποφύγετε» να βιώσετε αυτά που είναι να βιώσετε και να ζήσετε, αλλά θα σας «πάνε» λίγο πιο κοντά σ’ αυτό που «πρέπει» ν’ αρχίσετε να κάνετε (λίγο πιο κοντά στο να δείτε ποιοι είστε πραγματικά). 

Η βιβλιοθήκη της π - Astrology

Βιβλία Αστρολογίας
Η Αστρολογική βιβλιοθήκη της π - Astrology

Βιβλία κυρίως Εξελικτικής – αλλά και Ψυχολογικής Αστρολογίας – που προσεγγίζουν κάπως (μέχρις ενός σημείου) τις αρχές και τη φιλοσοφία της π - Astrology.

Βιβλία για το εξελικτικό ταξίδι
Η Εξελικτική βιβλιοθήκη π - Astrology

Βιβλία που αναφέρονται – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – στο εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής και το πώς λειτουργούν τα πράγματα στη φύση και την ανθρώπινη εμπειρία.


«Βρίσκω την τηλεόραση πολύ εκπαιδευτική. Κάθε φορά που κάποιος ανοίγει τη συσκευή, πηγαίνω στο άλλο δωμάτιο και διαβάζω ένα βιβλίο» GROUCHO MARX


Η π – Astrology είναι μια καινούργια - αναπτυσσόμενη μορφή Αστρολογίας κι έτσι δεν έχουν εκδοθεί ακόμα βιβλία από άλλους συγγραφείς (εκτός από τα βιβλία των μαθημάτων της μεθόδου π - του Γιάννη Καλοκύρη) που να αναφέρονται αποκλειστικά και μόνο (καθαρά) σ’ αυτήν και στα θέματα που πραγματεύεται.

Τα παρακάτω προτεινόμενα βιβλία είναι βιβλία κυρίως Εξελικτικής – αλλά και Ψυχολογικής Αστρολογίας – που όμως είναι εξαίρετα στο είδος τους και που προσεγγίζουν κάπως (μέχρις ενός σημείου) τις αρχές και τη φιλοσοφία της π - Astrology. 

Βιβλία Αστρολογίας

Pluto - The Evolutionary Journey of the Soul
Jeffrey Wolf Green
Pluto 2 - Evolution Through Relationships
Jeffrey Wolf Green
Chiron - Musings of a Rogue Comet
Martin Lass
The Astrology of Awakening
Eric Meyers
Neptune - The 12th House and Pisces
Maurice Fernandez
Yesterday's Sky - Astrology and Reincarnation
Steven Forrest
Chiron - Wisdom of a Deeply Open Heart
Adam Gainsburg
Astrology and the Evolution of Consciousness
Maurice Fernandez

Τα παρακάτω προτεινόμενα βιβλία δεν είναι βιβλία σχετικά με την Αστρολογία, αλλά αναφέρονται – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – στο εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής.

Τα βιβλία αυτά μιλούν για το πώς λειτουργούν τα πράγματα στη φύση (Φυσικός νόμος) και το πόσο πολύ αντιστεκόμαστε σ’ αυτόν, για τον κόσμο του δυϊσμού και της διπολικής σκέψης, για τον περιφερειακό «εαυτό» και τις «παγίδες» του Εγώ (εαυτός σε ανισορροπία – ταυτίσεις / απωθήσεις), καθώς και για την επαφή με τον πραγματικό μας Εαυτό (με τον πυρήνα μας), για την «κρυμμένη» αρμονία και την ισορροπία που υπάρχει μέσα στο καθετί στο Σύμπαν και για το πώς να είμαστε σε παρουσία και να βιώνουμε τη ζωή μας στο τώρα. Είναι όλα εξαιρετικά – γραμμένα με απλό και κατανοητό τρόπο - και συνιστούνται ανεπιφύλακτα.

Κάποια από τα παρακάτω βιβλία έχουν μεταφραστεί και στα Ελληνικά, αλλά εδώ προτείνουμε την Αγγλική έκδοση (στις περισσότερες περιπτώσεις οι μεταφράσεις δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές). 

Βιβλία για το εξελικτικό ταξίδι

The Sedona Method
Hale Dwoskin
Happiness is Free
Lester Levenson
Breakthrough Experience
John Demartini
Count Your Blessings
John Demartini
The Deepest Acceptance
Jeff Foster
The Values Factor
John Demartini
Embracing Our Selves
Hal & Sidra Stone
The Hidden Harmony
Osho

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ π - ASTROLOGY ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ -
 ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΣΤΕΣ ...

Βιβλία για την μέθοδο π

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το πως εφαρμόζεται η μέθοδος π στην πράξη, μπορείτε να δείτε τα βιβλία που αναφέρονται αποκλειστικά στην π - Astrology...

Created with Mobirise theme