Προτεινόμενα άρθρα και περιοδικά

για την Αστρολογία και το εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής

Ενδιαφέροντα άρθρα και περιοδικά που σχετίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τα ζητήματα και τα θέματα που πραγματεύεται η π - Astrology...

Μια συλλογή από προτάσεις και συνδέσμους που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες με αξιόλογα άρθρα ή περιοδικά για την Αστρολογία και το εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής.

Προτεινόμενα άρθρα και περιοδικά

Άρθρα και περιοδικά Αστρολογίας

Άρθρα κυρίως Εξελικτικής – αλλά και Ψυχολογικής Αστρολογίας – που προσεγγίζουν κάπως (μέχρις ενός σημείου) τις αρχές και τη φιλοσοφία της π - Astrology.

Άρθρα και περιοδικά για το εξελικτικό ταξίδι

Άρθρα που αναφέρονται – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – στο εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής και το πώς λειτουργούν τα πράγματα στη φύση και την ανθρώπινη εμπειρία.


«Όλα όσα μας ενοχλούν στους άλλους μπορούν να μας οδηγήσουν στην κατανόηση του εαυτού μας» ΚΑΡΛ ΓΙΟΥΝΓΚ


Τα παρακάτω προτεινόμενα άρθρα και περιοδικά αναφέρονται κυρίως στην Εξελικτική – αλλά και την Ψυχολογική Αστρολογία (ή ενίοτε και σε πιο παραδοσιακές μορφές Αστρολογίας) – αλλά είναι εξαίρετα στο είδος τους και που προσεγγίζουν κάπως (μέχρις ενός σημείου) τις αρχές και τη φιλοσοφία της π - Astrology. 

Άρθρα  και περιοδικά Αστρολογίας

Άρθρα του Jeffrey Wolf Green
Από το "School of Evolutionary Astrology"
Άρθρα του Maurice Fernandez
Από το "Evolutionary Astrology with Maurice Fernandez"
Περιοδικό Career Astrologer
Από το "Organization for Professional Astrology"
Περιοδικό Mountain Astrologer
Από το "Astrodienst"
Άρθρα της Tina Rahimi
Από το "Astro Healer"
Διάφορα άρθρα Αστρολογίας
Από το "Raising Vibrations"

Τα παρακάτω προτεινόμενα άρθρα και περιοδικά αναφέρονται – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο – στο εξελικτικό ταξίδι της Ψυχής.

Τα άρθρα αυτά μιλούν για το πώς λειτουργούν τα πράγματα στη φύση (Φυσικός νόμος) και το πόσο πολύ αντιστεκόμαστε σ’ αυτόν, για τον κόσμο του δυϊσμού και της διπολικής σκέψης, για τον περιφερειακό «εαυτό» και τις «παγίδες» του Εγώ (εαυτός σε ανισορροπία – ταυτίσεις / απωθήσεις), καθώς και για την επαφή με τον πραγματικό μας Εαυτό (με τον πυρήνα μας), για την «κρυμμένη» αρμονία και την ισορροπία που υπάρχει μέσα στο καθετί στο Σύμπαν και για το πώς να είμαστε σε παρουσία και να βιώνουμε τη ζωή μας στο τώρα. 

Άρθρα και περιοδικά για το εξελικτικό ταξίδι

Άρθρα του Jeff Foster
Από το "Life without a center"
Άρθρα No Duality
Από το "Science and Non Duality"
Βιβλία - κείμενα του Osho
Από τo "Osho Online Library"
Άρθρα του Mark Manson
Από το "Life Advice That Doesn't Suck"
Άρθρα από το Living Life Fully
Από το " Living Life Fully articles and experts"
Περιοδικό Federation Flash
Από το "Textfiles / ezines και τους Starbuilders"

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ π - ASTROLOGY ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΣΤΕΣ ...

Βιβλία για την μέθοδο π

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το πως εφαρμόζεται η μέθοδος π στην πράξη, μπορείτε να δείτε τα βιβλία που αναφέρονται αποκλειστικά στην π - Astrology...

Website was created with Mobirise web templates